![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Ale}{ |
![]()
Пост
|
Гість ![]() |
.... з командної статистики чомусь випали ті, хто приєднався до команди пізніше 28 січня
![]() |
![]() ![]() |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Data shown reflects all blocks received as of 22-Apr-2004 at 23:59 UTC Отже, стат вже вийшов на нормальний режим роботи. Я сподіваюсь. ![]() Ми все ще на десятому місці. До "хранцузьких" любителів плащів, що йдуть попереду, трішки більше мільйона блоків, але з такими надоями наздогнати їх буде непросто. Ще трохи попереду у межах 1 300 000 блоків видніються "розпорошені шпаньці" та "жапаньські чортенята". Але темпи просування в них обох дуже добрі для нас - вдвічі повільніше! Ще повільніше просуваються наші колишні кривдники - iri2K [Fr](не знаю, як то можна "прочитати" ![]() ![]() Бельгійський корівник відстає від нас на відстань теж трохи більше мільйона. Але, маючи досить пристойні темпи, поки що нічим нам не загрожує. Іншої загрози позаду нас не видно. Не знаю, як там справи з новими членами команди у статі - чи є вони у статі, а чи треба оновити свій статус... -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 12th August 2025 - 13:55 |