![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
mevsme |
![]()
Пост
|
Соромлюсь щось писати ![]() Група: New Members Повідомлень: 15 З нами з: 17-March 12 Користувач №: 2 949 Стать: bot ![]() |
1) Зробити на головній сторінці FAQ, або лінк на нього і щоб його було видно, бо я його так і не побачив (якщо він там дійсно є);
2) Змінити кодування мила, яке присилає сайт з якихось допотопних на UTF8, а то абракадабра приходить. 3) Саме головне, чому я сюди прийшов: вказати в ЧАП як вступити в українську команду і що потрібно вводити в програмці?! Який код команди? (Floding@home) 4) Зробити вміняємий сайт, а не зразку 2000 року...якщо тут взагалі є хто живий. |
![]() ![]() |
Sonechko |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 311 З нами з: 27-June 08 З: Київ Користувач №: 768 Стать: НеСкажу Парк машин: Ryzen 1700X 3.6GHz, 32G RAM, MSI Gaming 2xRX480 4G ![]() |
Сайт справді відлякує дизайном, але у некомерційних сайтів все саме так і виглядає) Якщо на ньому буде куча свістєлок і пірдєлок вискакувати з банерами, від цього кількість кранчерів не збільшиться, а скоріше навпаки) Бо аудиторія такого дизайну гламурні кісо і офісний планктон який боін не буде ставити, бо самі проги не вміють ставити, для цього в офісаї є енікейщіки)))
Щодо життя на сайті - все життя вирує у форумі, на сайті його явно нема) - для інтерактивності є 2 канали скайпу, була жаба, але не довго (сам не знаю, просто запитувався). Якщо є реальні пропозиції висувай, допомагай, думаю з радістю тебе приймуть. Щодо FAQ - у всіх проектах присутні, та і інтуітивно зрозуміло на рівні реєстрації на сторінці проекту як шукати/вступати у команду, це ж не те щоб шукати якусь ревізію дров для відухи чи редагувати конфіги файлів.... Тому освоюйся, підключайся, роби і свій вклад у розвиток науки ![]() -------------------- ___
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 2nd August 2025 - 14:18 |