Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

> Обсуждение интернет-провайдеров
Bard
Sep 12 2008, 18:39
Пост #1

мрію про ферму...

Група: Trusted Members
Користувач №: 776
Стать: Чол

Итак, предлагаю осуждать наших национальных провайдеров.

18 сентября я перейду на более-менее нормальный домосетовский интернет ака "БравоПорт". С тарифом "СтоПиццот" (до 100Мбит/с UA-IX; 512кбит/с гарантированно)
Товарищи ОГО!-шники, в частности nikelong - прошу прощения, не мог больше терпеть такого изощрённого издевательства.

ЗЫ: администраторам и/или модераторам - тема не очень удачно вырезана... Смысловая нагрузка потерялась.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Відповідей
Waterfall
May 23 2012, 11:47
Пост #2

Эрудит

Група: Trusted Members
З: Україна,Одеса(Odessa)
Користувач №: 1 401
Стать: Чол
Парк машин:
ПК: Pentium, 2.80 GHz Ноут:DELL Studio, 2.26 GHz

(Rilian @ May 23 2012, 09:39) *

vitalidze1, Waterfall,
может это "honeypot" ?

Та нє..., я не думаю, що ще Honeypot no.gif
Створювати подібні пастки "для бджіл" - це з розряду досить вищого пілотажу, а в моєму будинку (за моїм десятирічним спостереженням) піпл далеко не обтяжений якоюсь науково-розумовою діяльністю або ідеями. Це перше... А друге, в мене ця мережа відображається періодично, якимись сеансами!
Я нею один раз скористувався, коли мій та сусідні будинки ввечері відімкнули від електропостачання, а треба було щось терміново. В цей час тільки вона була працездатна, що наштовхує на думку, що це якийсь автономний мобільний (переносний) дівайс, який підімкнутий до WiFi-мережі великого оператора (або провайдера).
Якщо ж розглядати питання глибше, відносно того, чи "пастка" це чи ні, то перше: кого пасуть? хто цим займається? для чого? і т.д.idontno.gif
Якщо "К" - то в них на це ще немає часу, коштів і вони таких методів не знають (може тільки одиниці). Якщо це пов`язано з нашими РВ і комусь цікаві наші розрахунки та traffics, то тоді нам треба набрати таку статистику по кранчерам команди. Наприклад, у мене - є, у vitalidze1 - теж, якщо у 1/2 команди теж є такі "сусіди" - то 100% нами зацікавилися і пасуть. Тоді треба думати, як уникати цих проблем!
Якщо ж - ні, ще можу допустити, що десь по-сусідству, приходить до своєї бабусі якийсь "вумний" студент в області інформаційної безпеки і проводить апробацію своєї, наприклад, дипломної роботи про методи боротьби з атаками зловмисників на основі Honeypot та збирає інформацію щодо недобросовісної активності (тобто таких, як я)! smile.gif
А взагалі, все це може виявитися більш простим випадком: якась білявка в мережі..., що на 95% так і є!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Повідомлення у даній Темі
3 Сторінки V  1 2 3 >

Reply to this topicStart new topic
2 Користувачів переглядають дану тему (2 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi Версія Поточний час: 8th December 2025 - 02:46