![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
T0lsty |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 871 З нами з: 13-October 06 Користувач №: 296 Стать: Чол ![]() |
Начну с процессора.
Продам Q9450 , boх , остаток гарантии . для кранчеров 180 $ , для остальных 190$ . ps: продано. -------------------- |
![]() ![]() |
x3mEn |
![]()
Пост
|
![]() snow catcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 213 З нами з: 4-August 07 Користувач №: 563 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Якщо дасте більше, я не відмовлюсь.
Мать дійсно хороша, але в мене є підозра на неї, що вона деградує. Буває що нормально працює і за цілий день жодних зльотів. А бувають періоди, коли раз 5 на день або вивалюється в BSOD, або починає блимати і злітає відеодрайвер. Типова ситуація з помилками в MEMORY MANAGEMENT Проводив memtest, помилки на 5-ому чи 7-ому тесті. Грішив на пам'ять. Купив нову пам'ять, з більш агресивними таймінгами (5-5-5-15 проти 5-5-5-18) Поставив - не стартує. Став ставити по одній - стали. Але система працювала дуже нестабільно, ще гірше ніж за старої пам'яті. Чим довше включений комп, тим менший шлях від запуску до зависання або BSOD. Ставив максимально великі таймінги - не помогло. Плюнув, поїхав, повернув пам'ять. В Розетці протестували, прийняли. Поставив назад стару пам'ять - працює потихеньку. Тобто справа не в пам'яті а скорше за все в контролері пам'яті на мамці. Зняв мать, подивився, візуально ніяких дефектів не має, всі конденсатори твердотільні, виглядають чудово. Скорше за все перегрівається північний міст. В мене ж 3 відяхи включені були, можливо вони дають просадку моста. Хоча от останній тиждень взагалі ніяких проблем не було. Коротше якась блукаюча проблема. Можливо у вас її і не буде, якщо буде стояти тільки одна відяха. Хоча нафіга тоді вам така крута мать, якщо тільки одна відяха? Мать дійсно гарна, оверклокерська. 3 відяхи з розподілом по лініях x16+x16+x8 (де ви таке бачили в бюджетних мамках?) IEEE 1394a (FireWire 400) - теж гарна штука, в мене зовнішній вінт через нього був підключений. 2 порта LAN(RJ45) - комп можна в роутер перетворити, якщо комусь треба. Ну, коротше я заманався боротися і шукати в чому проблема. Якщо проблема в матері, то таких, як в мене, на ринку вже нема. Навіть аналогів. А значить треба брати щось нове. А нове - це значить міняти проц і пам'ять на DDR3. Що я власне і зробив. На мать манібек не буде. Ось тому так мало і прошу. Все інше гарантовано робоче. Вінт продаю, тому що на новій матері тупо немає IDE. Відяху продаю, тому що, бжялд, 3-ій слот PCIeX, куди я її планував поставити, на новій мамці останній і двослотова відяха тупо не стає, не вистачає якихось 5 мм. Щоб не валялась, краще продати. Якщо комусь цікаво, можу ще продати Asus HD4890. ![]() Віддам за 450грн. Карта нормальна, я на ній вже рік кранчу. Просто трохи вже застаріла. Я краще, якщо все продам, куплю одну нормальну відяху AMD 6ххх або 7ххх серії. -------------------- ![]() (Show/Hide) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 19th June 2025 - 14:26 |