![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Bel |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 287 З нами з: 3-September 10 Користувач №: 1 476 Стать: Чол ![]() |
Кто что думает о происходящем в Сирии?
(Show/Hide) |
![]() ![]() |
Panda |
![]()
Пост
|
![]() Kунг-фу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 258 З нами з: 19-August 03 З: Бандерштадт Користувач №: 5 Стать: Чол ![]() |
Arbalet, ок, тогда расскажи почему _ты_ защищаешь клан который "правит" в Сирии (и это далеко не соседняя и братская нас страна) уже много лет ? Я могу защищать любую вещь на свете и вправе не давать в этом никому отчета. Но на твой вопрос я конечно отвечу, если до сих пор не понятно. Ну не верю я в сирийскую революцию. Искусственно раздули всю эту фигню вокруг горстки отщепенцев, чтобы по отработанной технологии свергнуть неудобный режим. Неудобный не собственным гражданам, а кукловодам на мировой арене. Передел мира продолжается. Я против таких методов, против лицемерия и лжи, против крови и беспредела. Пока такая хрень продолжается на Земле, пока мы не научимся решать свои проблемы без крови и дерьма, можете забыть про звезды, про бессмертие, про все то, что мы давно бы имели, не правь в мире алчность, жажда власти и гордыня! Тобто я правільно розумію, що в регіоні, який не вилазить з воєн років так 60 останніх є країна Сірія з фантастично щасливим населенням, багатим, розумним. Там всі живуть як в раю. Нема конфліктів релігійних, міжнаціональних. Два добрих царя(теперішний і його татусь) - побудували реальну Утопію в кривавому регіоні? Вони ніколи не вбивали своє населення? Татусь і синок прийшли до влади в результаті чесних виборів. Конституцію міняли під синка виключно з міркувань блага для народу. Однопартійна система - найкраща політична система в світі! Ура, таваріщі ![]() Нє, ну правда, як в такій прекрасній країні тотального щастя і процвітання можуть завестись люди, яким не подобається цей прекрасний олігархічно-кривавий режим? Arbalet, - ну ти доросла людина. Здається... Ти правда думаєш що ото все там було? Що там нема кому бути назедоволеним? Та ту ж банальну педівікію прочитай про татуську нинішнього царя. Він як до влади прийшов? Зібралась купка людей і постріляла "папєредніков". Такий стиль життя там. Це глибока народна традиція. Ти почитай і подумай. Ніякі революції на рівному місті не бувають. Правителі самі старанно роблять все, щоб народ захотів їх постріляти. Сцилка на Ле Пена чудово відкривається. Паранойю треба лікувати ![]() А ти зовсім в політиці не розбираєшься? Чи просто нема лінків від пристойних людей, то ти вже і аргументи дурачків всяких тягнеш? По-перше він давно на пенсії. А по-друге він же їхній такий собі дурачок Тягнибок. Може трохи розумніший, але ультраправі смердять в любій країні і в пристойному товаристві наводити слова таких вонючок - це моветон. ![]() Ну а відео від Раша Телевіжен - смішно, але не в тему. Клоуни є всюди. Як серед мігрантів, так і серед журналізд. -------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 3rd September 2025 - 09:40 |