![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Dromage |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 095 З нами з: 6-March 12 З: Кривий Ріг Користувач №: 2 942 Стать: Чол Парк машин: домашня конячка: i5-4690K, домашній ішачок: pentium B970 ![]() |
![]() С 5 по 19 июня 2016 SETI.Germany, как обычно, проводят командное epic-соревнование: Пентатлон. Борьба проходит в 5-ти частично пересекающихся по времени дисциплинах-проектах. В течение 14 дней участникам предлагается разумно рассредоточить свои силы для достижения максимально высокого итогового места команды. Официальный сайт Пентатлона: https://www.seti-germany.de/boinc_pentathlon/?lang=en Текущие результаты соревнований: https://www.seti-germany.de/boinc_pentathlo.../pentathlon.php ![]() Известны все 5 дисциплин: Marathon (Проект: Citizen Science Grid) ИТОГОВОЕ 16 место http://csgrid.org/csg/ Начало: 5 июня 2016, 3:00 ночи по Киеву Окончание: 19 июня 2016, 3:00 ночи по Киеву City Run (Проект: theSkyNet POGS) ИТОГОВОЕ 17 место https://pogs.theskynet.org/pogs/ Начало: 6 июня 2016, 3:00 ночи по Киеву Окончание: 11 июня 2016, 3:00 ночи по Киеву Cross Country (Проект: PrimeGrid) ИТОГОВОЕ 21 место http://www.primegrid.com/ Начало: 9 июня 2016, 3:00 ночи по Киеву Окончание: 14 июня 2016, 3:00 ночи по Киеву Swimming (Проект: Universe@home) ИТОГОВОЕ 19 место http://www.universeathome.pl/universe/ Начало: 12 июня 2016, 3:00 ночи по Киеву Окончание: 19 июня 2016, 3:00 ночи по Киеву Sprint (Проект: Rosetta@home) ИТОГОВОЕ 19 место http://boinc.bakerlab.org/ Начало: 15 июня 2016, 3:00 ночи по Киеву Окончание: 18 июня 2016, 3:00 ночи по Киеву ![]() ![]() Отправка заданий (Show/Hide) Хомячинг и управление кэшем BOINC-клиента (Show/Hide) ускорение валидации (в некоторих проектах) (Show/Hide) -------------------- |
![]() ![]() |
Dromage |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 095 З нами з: 6-March 12 З: Кривий Ріг Користувач №: 2 942 Стать: Чол Парк машин: домашня конячка: i5-4690K, домашній ішачок: pentium B970 ![]() |
Нехай поляки трохи попотіють ![]() Я бачу що вже злив ![]() Через 40 хвилин побачуть і поляки. Але в них зараз більш важливе завдання - тримати 3-те місце в Universe@home... -------------------- |
vadik_ua |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 145 З нами з: 20-September 13 Користувач №: 3 308 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: i5-3570k@4.5GHz / Radeon 7950@1100 ![]() |
Я бачу що вже злив ![]() Через 40 хвилин побачуть і поляки. Але в них зараз більш важливе завдання - тримати 3-те місце в Universe@home... Їхній рідний проект, треба не вдарити в грязь обличчям ![]() -------------------- ![]() |
Dromage |
![]()
Пост
|
Я ще раніше набрав пачку ... ... ... буду зливатися під самий кінець змагань. Підтримую. А я сьогодні трохи Рози наберу щоб так само зробити у найкоротшій дисципліні. -------------------- |
Vzik |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 377 З нами з: 26-April 13 З: Київ, Святошин Користувач №: 3 232 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: В більшості застарілий хлам, але ж з краплі починається море. Обчислюю тільки CPU проекти, бо немає гідних відеокарт. Потроху парк оновлюється, але не так швидко, важкі часи. ![]() |
Я через пару годин зіллю 780,000. Нехай поляки трохи попотіють Респект![]() ![]() -------------------- |
Vzik |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 377 З нами з: 26-April 13 З: Київ, Святошин Користувач №: 3 232 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: В більшості застарілий хлам, але ж з краплі починається море. Обчислюю тільки CPU проекти, бо немає гідних відеокарт. Потроху парк оновлюється, але не так швидко, важкі часи. ![]() |
На майбутньє.
Треба в наступному пентатлоні обрати особистий проект для нашої команди і прокачати його по максимому. Дивимось сьогоденну статистику BOINC@Poland: 15 team statistics BOINC@Poland 122 15 15 12 80 Ось воно, червоного кольору. По інших проектах аби яка участь й такий результат. Проте місце 15, між іншим. Росіяни теж рванули на 2-3 місця нагору за рахунок прокачки Universe -------------------- |
wlad |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 165 З нами з: 8-January 12 Користувач №: 2 883 Стать: Чол ![]() |
На майбутньє. Треба в наступному пентатлоні обрати особистий проект для нашої команди і прокачати його по максимому. Було б кому обирати. Цього року багатьох адептів не видно на форумі. -------------------- ![]() |
ale4316 |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 316 З нами з: 30-September 15 З: Ромни Користувач №: 3 554 Стать: Чол Парк машин: AMD 486 dx4 100 ![]() |
Ну и парк машин надо брать во внимание.
|
Vzik |
![]()
Пост
|
І все ж таки ми посідаємо не на останньому місці, отже харизма є
![]() Я не кажу за традиційні 1, 2 і 3 місця, тут і так все зрозуміло. Проте такий фінт вухами дозволяє мати непоганий шанс, ніж тягнути всі проекти однаково, як це відбувається зараз. Сили не має на обгін, і рухаємося наче в колії. Тут стратегія... -------------------- |
Dromage |
![]()
Пост
|
Нагадую про тонкощі останнього проекту (Розетти):
1. Це єдиний проект Пентатлону-2016 з кворумом=1. Тобто всі пораховані вами завдання відразу ж валідуються! 2. Час розрахунку завдання ви можете вибирати та встановлювати самостійно (https://boinc.bakerlab.org/rosetta/prefs.php?subset=project). Мінімум - 1 година, максимум - 1 доба. -------------------- |
wlad |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 165 З нами з: 8-January 12 Користувач №: 2 883 Стать: Чол ![]() |
І все ж таки ми посідаємо не на останньому місці, отже харизма є ![]() Я не кажу за традиційні 1, 2 і 3 місця, тут і так все зрозуміло. Проте такий фінт вухами дозволяє мати непоганий шанс, ніж тягнути всі проекти однаково, як це відбувається зараз. Сили не має на обгін, і рухаємося наче в колії. Тут стратегія... Так є ще 4 дні. Може кинути зовсім 2 проекти і рахувати лише 1? Втрачати то немає чого. -------------------- ![]() |
Vzik |
![]()
Пост
|
Так є ще 4 дні. Може кинути зовсім 2 проекти і рахувати лише 1? Втрачати то немає чого. Теоретично нема чого втрачати. Проте бували несподіванки, коли хом`як зливав на останок великий кеш и команда переходила на вищий щабель. Хоча.... Судячи по проекту Citizen Science Grid сервер не дуже щедро роздає завдання. Хто здогадався з скриптом запроси робити - може бути хом`яком. Тут палка о двох кінцях. Наразі затишшя перед вступом останьої дисципліни, всі хом`ячать...По Citizen Science Grid у нашої команди сил замало навздогнати BOINCstats, тому що вони бажають обійти Crunching@EVGA, розрив там не великий. Може дійсно зробити прорив у Universe@home мені здається тут шансів більше... -------------------- |
m14w79 |
![]()
Пост
|
![]() Трохи обжився ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 20 З нами з: 6-June 16 Користувач №: 3 599 Стать: bot ![]() |
На майбутньє. Треба в наступному пентатлоні обрати особистий проект для нашої команди і прокачати його по максимому. Дивимось сьогоденну статистику BOINC@Poland: 15 team statistics BOINC@Poland 122 15 15 12 80 Ось воно, червоного кольору. По інших проектах аби яка участь й такий результат. Проте місце 15, між іншим. Здається, такий результат є наслідком кількості користувачів BOINC@Poland, які рахували universe, але безпосередньо в пентатлоні участі не приймали. Тобто це вийшло несподівано, а не спеціально. ![]() А щодо особистого проекту, то в якомусь з минулих пентатлонів, здається, вже приходили до висновку, що непогані результати дає прокачка марафонського проекту. До речі, зараз в поточному марафоні с завданнями все добре, просто сервер видає їх обмежену кількість на кожну машину. Але стабільно: здав - отримав. Так є ще 4 дні. Може кинути зовсім 2 проекти і рахувати лише 1? Втрачати то немає чого. На мій погляд суттєво не допоможе, тому що сумарна потужність не зміниться. ![]() Особисто я не зможу сконцентрувати багато потужностой на universe, тому що в мене в основному 32біт *nix, зате спробую на 3 дні розетти позичити жменьку ядер спеціально під неї. Як варіант: я перекидаю ті компи, що рахують universe, на марафон, а хтось переводить своїх корівок з марафону на universe, або розетту. |
Dromage |
![]()
Пост
|
*Гомеричний сміх*
Мати прийшла до мене, поки я на роботі, повисмикувала ноут та комп з розетки. "Бо воно гуділо; боюсь_боюсь_боюсь залишати прилади без нагляду..." ![]() Розетти тепер буде менше ніж я очікував. Сподіваюсь, що не набагато... Але 12 годин на 6-ти ядрах точно втрачено. -------------------- |
wlad |
![]()
Пост
|
*Гомеричний сміх* Мати прийшла до мене, поки я на роботі, повисмикувала ноут та комп з розетки. "Бо воно гуділо; боюсь_боюсь_боюсь залишати прилади без нагляду..." ![]() Розетти тепер буде менше ніж я очікував. Сподіваюсь, що не набагато... Але 12 годин на 6-ти ядрах точно втрачено. Техніка безпеки - перед усім. -------------------- ![]() |
Vzik |
![]()
Пост
|
"Бо воно гуділо; боюсь_боюсь_боюсь залишати прилади без нагляду..." Все що гуде в мене працює на балконі (прохолодна погода сприяє). Це так, між іншим. І не дратує чутливих мешканців і комфортніше почувається техніка в плані температурного режиму.-------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 18th June 2025 - 21:30 |