Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
| Rilian | 

Feb 22 2006, 01:57

Пост

| 

![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 163 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера  | 

Тема для приветствия новичков проекта на форуме.   

Пишем Хелоу и Вэлкам Це повідомлення відредагував omega.zp: Sep 23 2013, 05:42 --------------------  | 

![]() ![]()  | 

| Rilian | 

May 31 2024, 20:08

Пост

| 

![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 163 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера  | 

Додав по 2 ядра фах на всі свої (3) компи  

--------------------  | 

| CatInTheHat2003 | 

Jan 26 2025, 12:08

Пост

| 

![]() Так, я створив профіль! Група: New Members Повідомлень: 1 З нами з: 25-January 25 З: Львів Користувач №: 3 943 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: Ryzen 7 7700 / Radeon RX 6800XT  | 

Вітання, панове!  

Десь восени зібрав новий комп'ютер та згадав, що колись чув про Folding@Home у відео від Linus Tech Tips. Встановив собі клієнт та останні кілька місяців фолдив, коли була можливість та настрій. Десь в той же період знайшов сайт та форум команди України, я був здивований що в Україні ця тема має історію ще з середини 2000-их. На жаль, виглядає що колись популярність розподілених обчислень, та активність на форумі були значно вищі? В будь-якому випадку, я довго це відкладав, але нарешті наважився приєднатися до форуму. Як мінімум, це мотивуватиме мене кранчити більш активно наступних кілька днів --------------------  | 

| Rilian | 

Jan 28 2025, 03:36

Пост

| 

Вітання, панове! Десь восени зібрав новий комп'ютер та згадав, що колись чув про Folding@Home у відео від Linus Tech Tips. Встановив собі клієнт та останні кілька місяців фолдив, коли була можливість та настрій. Десь в той же період знайшов сайт та форум команди України, я був здивований що в Україні ця тема має історію ще з середини 2000-их. На жаль, виглядає що колись популярність розподілених обчислень, та активність на форумі були значно вищі? В будь-якому випадку, я довго це відкладав, але нарешті наважився приєднатися до форуму. Як мінімум, це мотивуватиме мене кранчити більш активно наступних кілька днів Вітаємо! Непоганий результат за такий короткий час! Так нажаль активність спілкування на форумі низька, але в нас є телеграм канал де ми координуємо змагання і спілкуємось. Було б непогано в цьому році організувати сторінки в соц мережах, це допомогло б набирати новачків.. В 2025му намагаємось повернутись в топ 100 та закріпити наші позиції! --------------------  | 

![]() ![]()  | 

| 
		Lo-Fi Версія | Поточний час: 4th November 2025 - 13:53 |