![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
Україна вже 130-та (+5)
![]() http://stats.free-dc.org/stats.php?page=proj&proj=dimes Uptdate 23/06/2009: Украина - первая в мире ! ! ! Це повідомлення відредагував nikelong: Jun 23 2009, 21:08 |
![]() ![]() |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Приветствую Оазиса в команде!
-------------------- |
Oasis |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 462 З нами з: 25-August 04 З: Київ. Користувач №: 63 Стать: Чол Парк машин: 2xXeon 3,6, 2xXeon 2,66 (24/7), Athlon64 3200 and less... ![]() |
ті-лі-мілі-трям
![]() Щоправда з 2 клієнтів залишу мабудь один бо як для дому трафіку все ж забагато а як для роботи так наче нічого. ![]() -------------------- ЛЮБОВ ПЕРЕМОЖЕ!!! КОХАЙТЕСЯ!!!
|
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Как-то мы потихоньку перевалили рубеж в 10 000 000 очков, а заодно и заняли 25-е место, с чем всех и поздравляю (!)
-------------------- |
Oleg82 |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 261 З нами з: 26-October 06 Користувач №: 308 Стать: Чол Парк машин: Quad Q6600 2.4GHz/3Gb ![]() |
приветствуем нового участника Vladus
![]() -------------------- |
nikelong |
![]()
Пост
|
Приветствуем нового участника, старого кранчера - Даугаву!
![]() -------------------- |
ReMMeR |
![]()
Пост
|
![]() ----===[ oO ]===---- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 2 910 З нами з: 20-October 05 З: Quake arena Користувач №: 135 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
надо говорить МАТЁРОГО
![]() -------------------- (Show/Hide) |
Daugava |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 239 З нами з: 18-August 03 З: Kyiv, Ukraine Користувач №: 4 Стать: Чол Парк машин: T2400@1.8Ghz ![]() |
Дякую, може дійсно старого, бо я почав сивіти за час цих проектів
![]() Поки моя родина в Гурзуфі, домашній ноут має 100Мбит (щоправда на світ тільки 128кб) в своєму розпорядженні фактично тільки для цього проекту. Але я щось не бачу, щоб він користався цім каналом хоча б на 1% |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
Але я щось не бачу, щоб він користався цім каналом хоча б на 1% вимірювання відбуваються один раз на 15 секунд (а то й рідше, як не налаштував) тому, якщо на ноуті є вільна оперативна пам'ять, можна завести віртуалок ![]() -------------------- (Show/Hide) |
nikelong |
![]()
Пост
|
Дякую, може дійсно старого, бо я почав сивіти за час цих проектів ![]() Поки моя родина в Гурзуфі, домашній ноут має 100Мбит (щоправда на світ тільки 128кб) в своєму розпорядженні фактично тільки для цього проекту. Але я щось не бачу, щоб він користався цім каналом хоча б на 1% https://distributed.org.ua/index.php?go=Pages&in=view&id=43 Читал эту статейку? Может поможет (в настройках нужно выставить 15 сек интервал, а то по умолчанию гораздо больше) -------------------- |
Daugava |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 239 З нами з: 18-August 03 З: Kyiv, Ukraine Користувач №: 4 Стать: Чол Парк машин: T2400@1.8Ghz ![]() |
Я її прочитав вже після того як лівою ногою встановив клієнта як сервіс, зараз взагалі не можу потрапити до його сетапа. Анансоване ремоуте керування агентами теж не працює "The server at jupiter.eng.tau.ac.il is taking too long to respond.".
Якщо трохи відісплюся, то займуся налаштуванням ще раз. |
Oleg82 |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 261 З нами з: 26-October 06 Користувач №: 308 Стать: Чол Парк машин: Quad Q6600 2.4GHz/3Gb ![]() |
теперь с нами и uNiUs
![]() ![]() -------------------- |
nikelong |
![]()
Пост
|
Это хорошо...
Я уже подумываю: а не сделать ли нам "флэшмоб2: Проэкт ДАЙМС" ? С тем учётом что траффика он скушает немного, а вот команду можно поднять существенно (хотя так как отжигает россия нам и не снилось). Ваши идеи? (уже 8 человек в комманде ![]() -------------------- |
vladimirsaki |
![]()
Пост
|
![]() пузато-рогатый овер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 335 З нами з: 5-July 07 З: г. Саки, Крым Користувач №: 551 Стать: Чол Парк машин: Q6600@3600 (вода), Pair of Corsair Dominator 2 1024/1066, AMD 4850 (вода) ![]() |
Йо
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Добро обязательно победит зло! Потом поставит зло на колени и жестоко расправится с ним. Кровавыми слезами умоется тот, кто усомнится в нашем миролюбии... Asus U5F notebook (C2D 1,6 gHz) + Q6600@3600 (вода), Pair of Corsair Dominator 2 1024/1066, AMD 4850 (вода), mb Asus P5B Deluxe, HDD Seagate 500 gb/32mn SATA II x 2 шт RAID 0+750 Gb 1 шт+500Gb 4 шт, DVD-RW Pioneer, TFT LG 22'', DVB Card TwinHan 1025 (1,4 m polar motorized antenna), DVB Card TwinHan 1027 pro (0,6 m NTV+ share), DVB Card SkyStar2 (0,9m USALS motorized antenna). +Celeron Dual Core 1200 , 1 gb ram (8\6) |
ReMMeR |
![]()
Пост
|
![]() ----===[ oO ]===---- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 2 910 З нами з: 20-October 05 З: Quake arena Користувач №: 135 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
целый день лагал свет, соответственно и сетка Путём перезагрузок поднял свою виртуальную 8-ми комповю ферму ![]() ![]() п.с. Всё чем я сейчас в димесе, работает на одном физическом компе. Днём 3 виртуалки останавливаю, чтоб работать можно было ![]() -------------------- (Show/Hide) |
uNiUs |
![]()
Пост
|
![]() Rosetta@Home капитан ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 168 З нами з: 17-June 07 З: Zp.ua Користувач №: 529 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Это хорошо... Я уже подумываю: а не сделать ли нам "флэшмоб2: Проэкт ДАЙМС" ? С тем учётом что траффика он скушает немного, а вот команду можно поднять существенно (хотя так как отжигает россия нам и не снилось). Ваши идеи? (уже 8 человек в комманде ![]() Может, проще на главной странице сайта не просто перечислить существующие проекты РВ, а выделить приоритетные и поддерживаемые? ЗЫ: А виртуалки точно проц не кушают? В свое время я ставил - проц грузился на 70-100%(Это было пару годиков назад). Хотя просто запущеный даймс на реальной машине проц почти не ест, что делает возможным не мешать основному проекту РВ. |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 20th June 2025 - 20:52 |