![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Alien |
![]()
Пост
|
![]() Разработчик MolDynGrid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 569 З нами з: 7-October 07 Користувач №: 594 Стать: Чол Парк машин: Q6600 2.4@3.0GHz\Asus p5kc\8Gb\8600GT\2 SATA: Sams 500Gb+ 500Gb + Seagate 400Gb ![]() |
Кто-то знает, существуют ли льготы на что-то или еще какие-то преимущества для офицеров запаса (м.л.), которые закончили военную кафедру при университете?
Кроме вне очереди в армию на контракт =) -------------------- |
![]() ![]() |
tyoma |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 758 З нами з: 9-June 04 З: Надвірна Користувач №: 53 Стать: Чол ![]() |
Ну стоп.. ти думаєш, шо оф. офыцери кращі? ... ну хз. Я , наприклад, свою спеціальність знаю на ура. В мене "тилове забезпечення" . На прикладі своєї роботи переконався
-------------------- (Show/Hide) |
vitalidze1 |
![]()
Пост
|
![]() ЮЗЕР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 367 З нами з: 17-May 09 З: Вінниця Користувач №: 1 029 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: ~15-20 компліхтерів. ![]() |
Я за тебе дуже щасливий, а от в мене спеціальність- спеціаліст з авіаційного озброєння, а окромя, як слово укупорка більше нічого не чув, і єстесссно боєприпасів в очі не бачив, не кажучи про те, що нам навіт з АК не дали постріляти, які ми нафіг вояки. Може це тільки мені так не "пощастило", в інших, може, все професійніше було.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
Waterfall |
![]()
Пост
|
![]() Эрудит ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 607 З нами з: 24-May 10 З: Україна,Одеса(Odessa) Користувач №: 1 401 Стать: Чол Парк машин: ПК: Pentium, 2.80 GHz Ноут:DELL Studio, 2.26 GHz ![]() |
Ну стоп.. ти думаєш, шо оф. офыцери кращі? ... ну хз. Я , наприклад, свою спеціальність знаю на ура. В мене "тилове забезпечення" . На прикладі своєї роботи переконався tyoma, і не надійся... ![]() А всіх кренчерів, за поданням контори, яка все знає про всіх, направлять в підрозділи Сил спеціальних операцій, які знову почали створювати в Україні http://mil.in.ua/novyny/do-2017-zyavytsya-...lnych-operatsiy Будеш за допомогою компа та своїх знань знищувати інформаційний простір ворога та його зброї або ж разом із замполітами пропагандистські дези запускать (... во-во, в ході інформаційно-психологічних операцій, як пишуть на сайті) ![]() ![]() |
tyoma |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 758 З нами з: 9-June 04 З: Надвірна Користувач №: 53 Стать: Чол ![]() |
Ну теж "харашо" ))) . Так яке в мене звання мало б бути?
Waterfall |
![]()
Пост
|
![]() Эрудит ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 607 З нами з: 24-May 10 З: Україна,Одеса(Odessa) Користувач №: 1 401 Стать: Чол Парк машин: ПК: Pentium, 2.80 GHz Ноут:DELL Studio, 2.26 GHz ![]() |
Ну теж "харашо" ))) . Так яке в мене звання мало б бути? Відповідно до Положення http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main...reg=1053%2F2001 "Розділ X, пункт 83. Строки перебування у військових званнях для офіцерів запасу" встановлюються у званні: молодшого лейтенанта, лейтенанта - 3 роки; старшого лейтенанта, капітана (капітан-лейтенанта) - 4 роки, майора (капітана 3 рангу) - 5 років; підполковника (капітана 2 рангу) - 6 років ". tyoma, якщо в 1999 році - тобі одразу було присвоєно в/звання "лейтенант", то у 2002 р. - повинно було б бути "ст.лейтенант", відповідно у 2006 р. - "капітан"; а в 2010 р. - повинен був отримати в/звання "майор". Але там є обмовка (див.п.84), що "Чергові військові звання від капітана (капітан-лейтенанта) до полковника (капітана 1 рангу) включно присвоюються офіцерам запасу після закінчення встановлених пунктом 83 цього Положення строків перебування у попередньому званні за умови позитивної атестації та успішного проходження навчальних зборів за посадою, що відповідає черговому званню". Таким чином, якщо ти на навчальні збори військкоматом не залучався - то автоматично (по рокам) повинен бути капітаном! |
tyoma |
![]()
Пост
|
Не залучався. Ну капітан так капітан ).
tyoma |
![]()
Пост
|
Ви мене до того заїли, шо я вчора звернувся в воєнкомат свій. І шо б ви думали? Як був лейтенант, так і лишився. Аргументація - не був на зборах.
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
tyoma,
А ти поцікавився, коли наступного разу в них збори? Ну, щоб таки апгрейд звання зробити!? -------------------- |
tyoma |
![]()
Пост
|
Гаспада ахвіцери смущонно знизали плечима на моє питання "мені одьожку видадуть чи свою брати" і сказали, шо походу не бачать доцільності мене харчувати на дурняк. Я попросивсі зі своєю хавкою, най тіки з роботи заберуть ) , але вони всьо одно спригнули і відмовилась армія від такого ценного вояки як я. Пічалька, а мій одногрупник кстаті старшого заімєл, в сенсі получив звання старшого лейтенанта, хоч теж ні на яких зборах не був, але у них на Волині певно якась інша армія )
Waterfall |
![]()
Пост
|
На Волині присвоїли... І в Одесі присвоїли - читай мій пост #6 в цій гілці!.... а в Надвірній - ні? Дуже цікаво. Може ти звертався не до тих посадових осіб?
І вони до цього відношення зовсім ніякого не мають, а так... просто свої думки в слух озвучили і все! Судячи по відповіді, зовсім ліві якісь офіцери! Ще раз кажу: для отримання військового звання від капітана і вище необхідною умовою - є збори. А всі звання, що нижче капітана - регламентовані тільки вислугою років в конкретному званні (без зборів), як і передбачає "Положення про проходження військової служби особами офіцерського складу, прапорщиками (мічманами) Збройних Сил України" п. 83,84 http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main...reg=1053%2F2001 ![]() |
tyoma |
![]()
Пост
|
Та ні - до тих. Як раз чувак офіцерами запаса займається. Мене ж офіційно направили - заносили в журнал моє відвідування, виписували направлення і т.д. Хз - мож вони не в курсі про цей закон ). В общєм унізілі защітніка отєчєства ) .
Waterfall |
![]()
Пост
|
Та нє, вони після того,як ти пішов, роздупляться, відкриють закон і подумають, що пора почати працювати,а не морди воєнкоматовські наїдать!
Чекай, викличуть.... ![]() |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
що пора почати працювати Откуда такіє мислі в свєтлих ихних галавах? -------------------- |
Alien |
![]()
Пост
|
![]() Разработчик MolDynGrid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 569 З нами з: 7-October 07 Користувач №: 594 Стать: Чол Парк машин: Q6600 2.4@3.0GHz\Asus p5kc\8Gb\8600GT\2 SATA: Sams 500Gb+ 500Gb + Seagate 400Gb ![]() |
Гаспада ахвіцери смущонно знизали плечима на моє питання "мені одьожку видадуть чи свою брати" і сказали, шо походу не бачать доцільності мене харчувати на дурняк. Я попросивсі зі своєю хавкою, най тіки з роботи заберуть ) , але вони всьо одно спригнули і відмовилась армія від такого ценного вояки як я. Пічалька, а мій одногрупник кстаті старшого заімєл, в сенсі получив звання старшого лейтенанта, хоч теж ні на яких зборах не був, але у них на Волині певно якась інша армія ) ахаха..им только на контракт брать осталось..ей богу))) Якщо чесно, мені соромно носити навіть лейтенантські пагони.Про військову службу знаю лише те що засвоїв за місяць у Мелітополі. Цілий місяць похуїзма, тупого виконання робіт на рівні трудової колонії, і абсолютно ніякого професіонального навчання. Тому по принциповим мотивам не буду нічого робити для отримання вищих військових знань. Мені соромно за тиких офіцерів запасу як я сам. ![]() ну я тебя конечно понимаю, я тоже далеко не ВДВ, но у нас были неплохие тренировки. Если взять исключительно сборы перед присягой, то были в Гончаровске. Там и марш бросок пешочком по 15 км в одну сторону с обмундированием (без рюкзака, но с каской на голове, сап. лопаткой, берцами и т.д.). На полигоне еще было км 5-7. В итоге марш бросок был км до 40, и мои ноги превратились в мясо (помню потом после обеда еще была строевая ![]() -------------------- |
tyoma |
![]()
Пост
|
Нихера мне не звонили. (( . Инициатива - не приветствуется.
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 22nd June 2025 - 01:00 |