![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Rilian |
![]() ![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 162 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
![]() ![]() ![]() Dear members of Українська команда з розподілених обчислень, ![]() С 5 по 19 мая 2012 SETI.Germany проводит соревнование совершенно нового типа: BOINC пентатлон. На создание такого соревнования SETI.Germany вдохновили пентатлоны (соревнования в 5 дисциплинах) в древнем мире. В BOINC пентатлоне также будет 5 дисциплин - проектов. В течение 25 дней участникам предлагается кранчить 5 дисциплин, каждую по 5 дней. ![]() ![]() Украина занимает 18 место! ![]() ![]() ![]() Последовательность проектов: 5 мая 3:00 - 10 мая 3:00 утра - Rosetta@home - CPU [ Как подключиться ] [ Официальная страница команды ] 7 мая 3:00 - 12 мая 3:00 утра - Collatz Conjecture - GPU [ Как подключиться ] [ Официальная страница команды ] 10 мая 3:00 - 15 мая 3:00 утра - World Community Grid - CPU [ Как подключиться ] [ Официальная страница команды ] 14 мая 3:00 - 19 мая 3:00 утра - YoYo@home - CPU [ Как подключиться ] [ Официальная страница команды ] 14 мая 3:00 - 19 мая 3:00 утра - QMC@home - CPU [ Как подключиться ] [ Официальная страница команды ] Прошлые соревнования: 2012, 2011, 2010 График нашего рейтинга. 5 мая - 23 место ![]() 6 мая - 22 место ![]() 7 мая - 26 место ![]() 8 мая - 24 место ![]() 9 мая - 25 место ![]() 10 мая - 20 место ![]() 11 мая - 20 место 12 мая - 20 место 13 мая - 20 место 14 мая - 17 место ![]() 15 мая - 19 место ![]() 16 мая - 17 место ![]() 17 мая - 19 место ![]() 18 мая - 18 место ![]() ![]() Графики производительности Для справки, мировой прирост в проектах-участниках соревнования: (Show/Hide) Общая табличка хода соревнования: ![]() Побеждает команда Planet 3DNow! , серебро SETI.Germany, SETI.Usa, а Team 2ch может получить бронзу, во многом благодаря доминации на участке WCG |
![]() ![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 162 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
![]() -------------------- |
Skyman |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 881 З нами з: 9-January 07 З: Одеса Користувач №: 387 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Небагато всякого заліза ![]() |
Ага, я тоже 60 штук QMC набрал
![]() -------------------- We find that we live on an insignificant planet of a humdrum star lost in a galaxy tucked away in some forgotten corner of a universe...
Бейджики: (Show/Hide) Стат: (Show/Hide) |
x3mEn |
![]()
Пост
|
![]() snow catcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 213 З нами з: 4-August 07 Користувач №: 563 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
До речі, виявляється, що поки виконанні завдання знаходяться в очікуванні
Uploading: retry in ... (project backof: ...) , можна провести Update проекту, нагрести нових завдань і знову залочити сайт проекту. Супер! А я боявся, що будь-який вдалий трансфер з сайтом проекту зіллє все пораховане... -------------------- ![]() (Show/Hide) |
Rilian |
![]()
Пост
|
x3mEn, такі да, пока заданіе не Uploaded, оно не может репортіться
-------------------- |
Rilian |
![]()
Пост
|
блііін, ріальне Harmonious trees у меня счітается 80 часов, і кворум 2. Я посмотрел на 2 комп - он нагреб 10 числа 150 тасков и ни одного не посчитал. Думаю пока приостановлю рассчеты и буду кранчить ECM
если тот комп вернет посчитанное Harmonious tree в время пентатлона, я досчитаю -------------------- |
x3mEn |
![]()
Пост
|
![]() snow catcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 213 З нами з: 4-August 07 Користувач №: 563 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
x3mEn, такі да, пока заданіе не Uploaded, оно не может репортіться Rilian, я маю на увазі наступне: Suspend network activity працює, але блокує доступ до Інтернет для всіх проектів. Це по-перше. По-друге, дуже часто початкова оцінка часу завдань буває хибною. Так, наприклад, на одне скачане завдання йойо боїнк мені написав більше 1000 годин, хоча реально завдання порахується за 2 години максимум. Через це, зрозуміло, нових завдань не дає. Звичайно, що можна щось там підкрутити у флопсах, щоб оцінка була більш реальна, але це трохи геморно і не всі зрозуміють, що і як саме треба підкрутити. Тому метод, що я вже описував вище, блокує доступ до сайту конкретного проекту на рівні TCP/IP В віндоуз це робиться елементарно через файл hosts. Раніше я думав, що якщо розблокувати сайт і сказати проекту Update, то в першу чергу полетить Upload, а потім Download нових завдань. Власне, якщо ти зміниш Suspend network activity на Network Enabled, саме так і відбувається. Але у випадку, коли сайт заблокований на рівні мережі, пораховані завдання знаходяться в стані очікування доступності сайту. Тобто вони Uploading, але статус pending. А одне із завдань в стані retry in ... Так от виявляється, що якщо розблокувати сайт і сказати Update, піде загрузка нових завдань (якщо виставлено кеш), а Upload продовжує чекати до часу X. Що дуже зручно. -------------------- ![]() (Show/Hide) |
x3mEn |
![]()
Пост
|
До речі, у випадку, коли боїнк ходить в інет через проксі,
заблокувати доступ до конкретного сайту можна просто на рівні боїнк. Для цього достатньо вказати ім'я домена в Не використовувати проксі для Тоді завдання теж затримаються з відправкою. Коли треба качнути нових, просто прибираємо сайт з обмежень проксі, качаємо нові завдання і ставимо заглушку назад. -------------------- ![]() (Show/Hide) |
Rilian |
![]()
Пост
|
обновленная инфа по YoYo
Harmonious tree - дедлайн 5 дней, для пентатлона ОК ECM - дедлайн 14 дней, для пентатлона напряжно но более-менее ок вот у меня с мегаслива ЕЦМ задание 2 комп уже посчитал, так что я могу спокойно его докранчить и слить 14го ![]() ------------------------ новости с поля битвы: BOINC@heidelberg по ходу отключил коллац и сливает по полной - за посл день на 200000 меньше чем мы Если есть возможность можно попробовать за оставшиеся пол-дня дожать их и подняться на строчку выше ![]() Подключайте все видяхи! http://www.setigermany.de/boinc_pentathlon...36_Ukraine.html -------------------- |
Rilian |
![]()
Пост
|
http://www.setigermany.de/boinc_pentathlon...36_Ukraine.html
До обгона boinc@heidelberg в Коллаце осталось каких-то 200к очков ![]() времени на это осталось 6 часов -------------------- |
Rilian |
![]()
Пост
|
Народ! на буржуйском сайте проскакивает инфа что они под ЁЁ и КМЦ готовят мега-слив, НО сольют его в последний день
давайте обсудим как технически это можно организовать? Способ 1 1) вырубить БОИНК с накранченым мегасливом 2) переименовать account_www.rechenkraft.net_yoyo.xml в account_www.rechenkraft.net_yoyo.xml_ ИЛИ файл *qmc_.xml в xml_ 3) запустить БОИНК, добавить другой проект (КМЦ или ЁЁ, в зависимости от того какого мегаслива у вас нет) 4) кранчить до конца челенджа 5) в последний день проделать обратную операцию МИНУСЫ: плохо то что слоты остаются заняты и боинк может заглючтьи Способ 2: 1) если у вас мегаслив ЁЁ то добавить в hosts IP-адрес ЁЁ и не открывать до 18го числа 2) то же самое если у вас мегаслив QMC 3) с 14 по 18 считать другой проект (ёё или кмц) 4) 18го числа днем слить мегаслив и досчитать что получится -------------------- |
Rilian |
![]()
Пост
|
QUOTE А яка різниця коли зливати? Все одно обчислювати можемо у обмежений час дело в том что когда видно что конкуренты расслабились, это расслабляет команду ![]() таким образом притупляется бдительность а потом в конце раз - и мегаслив ![]() -------------------- |
LSA |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 623 З нами з: 7-October 07 З: Kyiv Користувач №: 596 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Й9450 8G DDR2 QA90 16G DDR3 GTX 482 ![]() |
Народ! на буржуйском сайте проскакивает инфа что они под ЁЁ и КМЦ готовят мега-слив, НО сольют его в последний день давайте обсудим как технически это можно организовать? Способ 1 Способ 2: Я тупо каталог боінка копіюю в окрему папку, роблю далі що треба, а потім назад копія (очистивши папку боінка) і усе... ЗИ папка Data не видаляється (блокована). Ощищую вміст цієї папки. -------------------- (Show/Hide) |
Rilian |
![]()
Пост
|
LSA, ок, я так и сделаю.
в 1 Способе плохо то что слоты остаются заняты и боинк может заглючть -------------------- |
LSA |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 623 З нами з: 7-October 07 З: Kyiv Користувач №: 596 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Й9450 8G DDR2 QA90 16G DDR3 GTX 482 ![]() |
Я так розумію, потрібно порахувати мегазлив.
Потім робимо копію, очищаєм папку боінка ,додаємо проект, рахуємо. В певний момент очистити папку боінка і скопіювати порахований мегазлив. запускаєм боінк і зливаєм. Така тактика? Тільки треба не промазати, які проекти(підпроекти) рахувати, що з кворумом 1. -------------------- (Show/Hide) |
x3mEn |
![]()
Пост
|
Всі ці маневри ні до чого гарно не призведуть.
Той, хто вже 6 днів кранчить у пентатлоні, вже давно задіяв всі потужності і розслаблятися не буде. Як на мене нема сенсу готувати мегазливи на кінець пентатлону. Якщо тільки не має на меті зіпсувати якійсь команді настрій. Якщо когось і можна обійти, то це можна зробити і всередині змагання. Я готую мегазливчик, але не бачу сенсу тримати його до 18-го числа. Ще, не дай Бог, не все валідується одразу... -------------------- ![]() (Show/Hide) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 8th August 2025 - 06:48 |