![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
ANT |
![]() ![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 ![]() |
Є така пропозиція
"пробити" стенд на EnterEX-2004 і там "на всю катушку" заявити компютерно-свідомому суспільству про своє існування! ТРЕБА лише: -Баження (є) -Стенд (поки нема) -Оформлення стенду -Докладну та цікаву інфу про проект -Спонсор (не обов"язково) -Ваша активна підтримка -... P.S. EnterEX буде в лютому 2004 - час є ![]() -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
![]() ![]() |
ANT |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 ![]() |
ТОЧНО туди треба корів поставити
![]() ![]() -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
(ANT @ Nov 4 2003, 03:11 PM) ТОЧНО туди треба корів поставити ![]() ![]() але окремим ID, наприклад: AMD_cluster@rc5.org.ua -------------------- (Show/Hide) |
ANT |
![]()
Пост
|
AMD@rc5.org.ua
я думаю що було б теж непогано, .....і не тільки для того кластера :-) -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
(ANT @ Nov 6 2003, 01:43 PM) AMD@rc5.org.ua я думаю що було б теж непогано, .....і не тільки для того кластера :-) потім з тією ж пропозицією до Intel і хто більше ![]() -------------------- (Show/Hide) |
braindancer |
![]()
Пост
|
![]() /dev/brain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 374 З нами з: 15-August 03 З: San Francisco, California Користувач №: 1 Стать: Чол Парк машин: 2x Xeon Silver 4114 2x Xeon E5-2630 v2 Core i7-6820HK + GTX 1080 ![]() |
Та я не в тому плані
![]() Я мав на увазі, що раз АМД таки макає роги в кластерні обчислювальні проекти, та ще й для медицини, - може, вони зацікавляться нашею ідеєю про EnterEX? -------------------- |
ANT |
![]()
Пост
|
хтось вже пробував шукати виходи???
-------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
Death |
![]()
Пост
|
![]() <script ///> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 6 371 З нами з: 5-November 03 З: Kyiv Користувач №: 26 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: гидропарк jabber:deadjdona@gmail.com ![]() |
http://secondary.com.ua - якщо хтось не в курсі...
-------------------- |
ANT |
![]() ![]()
Пост
|
то що на рахунок участі в EnterEX?
-------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
ANT |
![]()
Пост
|
...стенд доречі на виставці нам мати НЕОБОВ"ЯЗКОВО
....можна обійтись командними футболками та масками корови (такими наприклад, як на моєму фото) та листівками формату А5 (двосторонні) .... зараз у мене лише фінансова проблема ![]() хтось бажає виступити спонсором? -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
ANT |
![]()
Пост
|
Тож ось попережній список того що НЕОБХІДНО:
- папір А4 (з однієї пачки 1000 листівок) - бажано 5-10-15 пачок (собівартість 1 пачки менше 20 грв.) - ризограф (ксерокс) - бажано "шаровий" - маски корови (2-3, на крайній випадок 1) - треба знайти де, хто, і за яку ціну їх пошиє, і хто з нас зможе це фінансово проспонсурувати... я берусь знайти де це можна буде дешевше та якісніше зробити - декільком з нас треба бути присутнім на виставці (в масках корови).... ....а ще краще попросити "в корови" струнконогих РС5-свідомо-освічених ДІВЧАТ та інші організаційні "дрібниці" Активісти Є??? П.С. .....бо так і бідемо плестися в 2 десятці..... НЕВЖЕ МИ НЕ ВАРТІ КРАЩОГО?????? -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
(ANT @ Jan 6 2004, 03:40 AM) - папір А4 (з однієї пачки 1000 листівок) - бажано 5-10-15 пачок (собівартість 1 пачки менше 20 грв.) - ризограф (ксерокс) - бажано "шаровий" Можу дещо надрукувати на принтері з двостороннім друком. На "місцевому" папері... -------------------- |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
(ANT @ Jan 6 2004, 03:40 AM) - папір А4 (з однієї пачки 1000 листівок) - бажано 5-10-15 пачок (собівартість 1 пачки менше 20 грв.) надрукувати можу, але як різати A5? -------------------- (Show/Hide) |
Death |
![]()
Пост
|
![]() <script ///> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 6 371 З нами з: 5-November 03 З: Kyiv Користувач №: 26 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: гидропарк jabber:deadjdona@gmail.com ![]() |
(Tamagoch @ Jan 6 2004, 07:51 PM) (ANT @ Jan 6 2004, 03:40 AM) - папір А4 (з однієї пачки 1000 листівок) - бажано 5-10-15 пачок (собівартість 1 пачки менше 20 грв.) надрукувати можу, але як різати A5? А4 навпіл. -------------------- |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
(Death @ Jan 7 2004, 10:26 AM) (Tamagoch @ Jan 6 2004, 07:51 PM) надрукувати можу, але як різати A5? А4 навпіл. вибачаюся за некоректне запитання... чим різати? бо 500 листів ножицями - це занадто ![]() -------------------- (Show/Hide) |
ANT |
![]()
Пост
|
різати - я беру на себе (в мене є знайомий "поліграфічний різак")
![]() -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 6th August 2025 - 19:56 |