![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
(ANT @ Jan 8 2004, 05:37 PM) різати - я беру на себе (в мене є знайомий "поліграфічний різак") ![]() В мене теж був такий знайомий пристрій. Може не дуже "поліграфічний", але пачку 500 листів легким одночасним натисканням двох кнопок... Правда, давно до нього в гості не ходив і не знаю, чи можна там буде щось зараз різати. ![]() -------------------- |
ANT |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 ![]() |
Тепера виникає питання що саме писати будемо???
складаємо план та сам текст. А ще краще відразу пишемо його сюди..... -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
ANT |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 ![]() |
EnterEX - з 17 лютого....
....хто (окрім мене) йде????? треба було б щось замутити...... -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Мля... І Даугава поїхав...
І я не впевнений у своїй участі. -------------------- |
ANT |
![]()
Пост
|
це ПОГАНЕЗНО!
![]() -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
Hardex |
![]()
Пост
|
Гість ![]() |
Від грандіозних планів участі команди у виставці, обговорення поставило під сумнів сам факт зустрічі учасників (((, дуже Паскудно.
to ANT: коли будеш? треба пива випити, а то будем як Україна з гімном "Ще не вмерла ..." |
Merlin |
![]() ![]()
Пост
|
Соромлюсь щось писати ![]() Група: New Members Повідомлень: 8 З нами з: 22-August 03 З: Lviv, Ukraine Користувач №: 8 ![]() |
Так что? Кто-то будет на выставке? Я могу приехать, если еще кто-то будет. Особенных дел у меня там лично не будет, но несколько наших едут...
![]() |
ANT |
![]()
Пост
|
Я буду 100%....
В футболці..... .....і треба було б пороздавати "макулатуру" (але її треба ще написати...) -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
(ANT @ Feb 15 2004, 09:14 PM) .....і треба було б пороздавати "макулатуру" (але її треба ще написати...) Так отож! А писати вже нема часу! ![]() А ти в який день там будеш? -------------------- |
ANT |
![]()
Пост
|
спробую КОЖНОГО ДНЯ
![]() треба ЛИСТІВКИ про DNet (Ukraine RC5) i т.п. ![]() -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 6th August 2025 - 19:57 |