![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
braindancer |
![]()
Пост
|
![]() /dev/brain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 374 З нами з: 15-August 03 З: San Francisco, California Користувач №: 1 Стать: Чол Парк машин: 2x Xeon Silver 4114 2x Xeon E5-2630 v2 Core i7-6820HK + GTX 1080 ![]() |
Коментуйте, пропонуйте, лайте - ніколи не пізно все змінити ![]() Це повідомлення відредагував nikelong: Jan 28 2011, 15:29 |
![]() ![]() |
YuRi |
![]()
Пост
|
![]() BOINC-одессит ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 680 З нами з: 6-May 06 З: Odessa Користувач №: 211 Стать: Чол Парк машин: 25, від P-III/650 до C2D E4400@3GHz, переважна більшість Celeron 430@2.025GHz ![]() |
попробуй в синей теме ))) +1может мордокнига тупит.... Ещё очень помогает отключение подпИсей. Ну и адблок со своим Ctrl+Shift+K, чтобы быстро адаптироваться к "изменениям структуры форума" ![]() ЗЫ: А мордокнигу надо вообще изначально прописать на 127.0.0.1 Ибо уже достала -------------------- Гармонично недоразвитая личность
(Show/Hide) |
Paul B.Atton |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Мы теперь интегрировались с соцсетями: ... А тепер розповідай, як цього г...на позбавитися одним махом?! оновлено
От, не думав, що буду банити свій форум ... "https://distributed.org.ua/images/social/*" Покращення, блін... ![]() -------------------- |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 162 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Мы теперь интегрировались с соцсетями: ... А тепер розповідай, як цього г...на позбавитися одним махом?! оновлено
От, не думав, що буду банити свій форум ... "https://distributed.org.ua/images/social/*" Покращення, блін... ![]() лучше бы оставил и нажимал на кнопки сетей, в которых ты есть, когда находишься в важном для тебя топике. Будет полезно всем ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Ага, знаю таке. Оно у твітері один щоранку вітається. Нічого й поганого наче. Але лінкедін ту мурню весь час повторює і все забиває.
![]() -------------------- |
Waterfall |
![]()
Пост
|
![]() Эрудит ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 607 З нами з: 24-May 10 З: Україна,Одеса(Odessa) Користувач №: 1 401 Стать: Чол Парк машин: ПК: Pentium, 2.80 GHz Ноут:DELL Studio, 2.26 GHz ![]() |
Шо счьотчики повідомлень (постів) гавкнулись? Пости на одній цифіре застрягли і вперед не рухаються.....
![]() Причому у всіх,по-моєму...... |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Было 10 343
Щя должно быть 10 344 ... УПД: таки действительно стало 10 344 ))) -------------------- |
ReMMeR |
![]()
Пост
|
![]() ----===[ oO ]===---- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 2 910 З нами з: 20-October 05 З: Quake arena Користувач №: 135 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Ану.
У меня пашет. У нас могут быть подфорумы, в которых счетчик не мотает. Может тут это дело имеет место быть ? -------------------- (Show/Hide) |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
А шо то воно за новини такі?!
-------------------- |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
Ще на одну фігню наштовхнувся: зайшов у "Командне життя", прочитав останні, ще не прочитані мною, повідомлення у одній із тем (клацнув помаранчевий квадратик) і повернувся на рівень вище. А всі теми вже стали прочитаними - квадратики зникли!
-------------------- |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 162 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Можно ли кнопочки заменить на такие как тут (внизу поста):
http://smashinghub.com/history-of-computers.htm -------------------- |
Death |
![]()
Пост
|
![]() <script ///> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 6 371 З нами з: 5-November 03 З: Kyiv Користувач №: 26 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: гидропарк jabber:deadjdona@gmail.com ![]() |
Рильян, посмотри в аналитикс в разрезе соц сетей шо я скидівал.
Походу есть смісл оставить только контактек, фейсбук и твитер. Там где я посоветовал поставить єти кнопки (большой новостной сайт телеканала) отавили токо єти три после полугода. Остальніе ничего не дают. Но фб надо ифрейм сделать побольше. ЧТоб можно біло не только лайкать но и постить на стену. -------------------- |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Походу есть смісл оставить только контактек, фейсбук и твитер. И базз оставить! Это единственное соцговно, в котором я зареген (несчитая ЖЖ, но то и не соцговно посути). Оставьте Никелонгу возможность тоже хоть ингода нажимать на кнопочки когда ему нравится пост (!) -------------------- |
ReMMeR |
![]()
Пост
|
![]() ----===[ oO ]===---- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 2 910 З нами з: 20-October 05 З: Quake arena Користувач №: 135 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Пожже уберу.
-------------------- (Show/Hide) |
Waterfall |
![]()
Пост
|
![]() Эрудит ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 607 З нами з: 24-May 10 З: Україна,Одеса(Odessa) Користувач №: 1 401 Стать: Чол Парк машин: ПК: Pentium, 2.80 GHz Ноут:DELL Studio, 2.26 GHz ![]() |
Адміни! А шо за глюк такий на стор. 28-30 розділу "З Днем народження!"? https://distributed.org.ua/forum/index.php?...opic=133&st=435
В мене нік одного нашого товариша замінився на %username%. Чи це в мене тільки? Дуже цікаво, т.як я періодично "удосконалюю" налаштування своїх браузерів ![]() |
x3mEn |
![]()
Пост
|
![]() snow catcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 213 З нами з: 4-August 07 Користувач №: 563 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Waterfall,
не тільки в тебе. Я подумав було, що то фішка така, макрос, що діє, коли в когось ДН, тоді замість %username% підставляється реальний нік. Така собі універсальна привіталка -------------------- ![]() (Show/Hide) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 3rd August 2025 - 22:25 |