![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 161 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Четырнадцатилетний подросток, проживавший в городе Сарапул Удмуртской Республики, повесился из-за отсутствия доступа в интернет, сообщается на сайте Следственного управления Следственного комитета при Прокуратуре РФ по Удмуртской Республике. На самоубийство Дениса толкнул отказ матери подключиться к телефонной сети, отмечает Lenta.ru.
Ранее мать баловала ребенка, исполняя все прихоти. Если мать отказывалась что-то делать, Денис доставал бельевую веревку и угрожал повеситься. Во время очередной угрозы, касаемой наличия интернета, мать не придала этому серьезного значения. На следующий день восьмиклассник повесился в дверном проеме своей комнаты. Его мать в это время была в ванной комнате. Возможно, Денис рассчитывал на то, что мать успеет выдернуть его из петли до наступления летального исхода. С этой целью он обвязал вокруг шеи футболку, чтобы смягчить давление веревки, отмечает издание. -------------------- |
![]() ![]() |
egorio |
![]()
Пост
|
![]() I am with Stupid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 648 З нами з: 2-June 08 З: Киева Користувач №: 751 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
хороший мальчик. главное - умный.
|
ReMMeR |
![]()
Пост
|
![]() ----===[ oO ]===---- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 2 910 З нами з: 20-October 05 З: Quake arena Користувач №: 135 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Все верно. Это естественный отбор.
-------------------- (Show/Hide) |
astronom2003 |
![]()
Пост
|
![]() Капитан Ukraine-Sarny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1 437 З нами з: 18-November 07 З: город Сарны,Ривненская обл. Користувач №: 651 Стать: Чол Парк машин: Куча всякого разного железа... ![]() |
Ранее мать баловала ребенка, исполняя все прихоти Вот она и виновата во всём...Я гарантию даю,что этот её ребёнок в раннем детстве качался по полу в магазинах с криками:"Мама,купи ![]() Если мать отказывалась что-то делать, Денис доставал бельевую веревку и угрожал повеситься. Скорее всего это была "игра на нервах".Ну а результатом этой игры стал нещасный случай - он наверняка рассчитывал,что мать его спасёт. А вообще,виной всему этому демократия в воспитании,в извращённом её понимании...Современные дети порой редко задумываются,что не всё их родителям по карману,что есть много вещей которые просто нельзя(некрасиво,неприлично и т.д.) делать...А ещё они очень хорошо знают свои права,но совершенно не знают(или не хотят знать и выполнять)свои обязанности...Именно поэтому я за консервативное воспитание,но это уже ![]() -------------------- |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Неходите дети в интернет, от детей интернет тупеет (!)
-------------------- |
astronom2003 |
![]()
Пост
|
![]() Капитан Ukraine-Sarny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 1 437 З нами з: 18-November 07 З: город Сарны,Ривненская обл. Користувач №: 651 Стать: Чол Парк машин: Куча всякого разного железа... ![]() |
Неходите дети в интернет, от детей интернет тупеет (!) Угу...Ещё от детей тупеет телевидение...Наверно от них там в основном сериалы и реклама ![]() -------------------- |
Burzum |
![]()
Пост
|
![]() D.NET'чик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 113 З нами з: 27-April 05 З: Вінниця-Kиїв-Львів Користувач №: 106 Стать: Чол Парк машин: Майже 0 ГГц ![]() |
Піздьож і правакация. Журналісти пишуть яскраві заголовки, а народ ведеться. Зверніть увагу на вік хлопця. мабуть все, як завжди: батьки не розуміють (зверніть увагу: мама є, про тата - нічого; сім"я вже не зовсім благополучна і дитині там не зовсім щасливо живеться), купа проблем, перехідний вік. Все не можна, мати не хоче чути ні про що, є якась дівчинка і т.д. У кого такого не було? Це нам, 20-, 30-, 40-річним дядькам відсутність інтернету - фігня (хоч іноді проводимо там 12 годин на добу), а для хлопця це могло бути останньою краплиною... хз, що там у нього в душі творилось. Журналюги зробили "канфєтку" - народу подобається, пацану ніхто не співчуває, натовп його обсирає-підйобує і чекає ще м"яса...
|
egorio |
![]()
Пост
|
![]() I am with Stupid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 648 З нами з: 2-June 08 З: Киева Користувач №: 751 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Даже если так, то петля - это не выход. Хотя о чем уже говорить :\
|
(_KoDAk_) |
![]()
Пост
|
![]() BOINC-guru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 662 З нами з: 11-August 07 З: Kharkov Користувач №: 569 Стать: Чол Парк машин: E3-1245V2@3400-Mhz 16GB 1х GTX760DCMOC2GD5 Q8200@2300-Mhz 4GB + то там то сям ![]() |
главное что бы это нестало пиар акцией
типа даешь инет в .... -------------------- ![]() ![]() (Show/Hide) Спаcибо автору алфавита за любезно предоставленные буквы. |
astronom2003 |
![]()
Пост
|
Піздьож і правакация. Журналісти пишуть яскраві заголовки, а народ ведеться. Зверніть увагу на вік хлопця. мабуть все, як завжди: батьки не розуміють (зверніть увагу: мама є, про тата - нічого; сім"я вже не зовсім благополучна і дитині там не зовсім щасливо живеться), купа проблем, перехідний вік. Все не можна, мати не хоче чути ні про що, є якась дівчинка і т.д. У кого такого не було? Це нам, 20-, 30-, 40-річним дядькам відсутність інтернету - фігня У кого такого не було? Але ж ми через це не вішалися... ![]() ...зверніть увагу: мама є, про тата - нічого; сім"я вже не зовсім благополучна ... Те,що про тата нічого не пишуть не означає,що його нема...А от те що "Ранее мать баловала ребенка, исполняя все прихоти" говорить про те,що його сім"я була далеко не останньою в плані благополучності.Бабла у мами явно хватало на забаганки сина,можливо саме тому(в наслідок заробляння цього самого бабла) вона і не приділяла вихованню достатньої уваги...Просто,можливо,синок страдав сер"йозними психічними розладами,хоча враховуючи "Возможно, Денис рассчитывал на то, что мать успеет выдернуть его из петли до наступления летального исхода. С этой целью он обвязал вокруг шеи футболку, чтобы смягчить давление веревки" цього не скажеш. Взагалі я більш казав не про саму новину,а про факт,що сучасні діти відрізняються від нас не в кращу сторону з усіх позицій...Практично незалежно від благополуччя сім"ї...Приклад на моїй власній сім"ї :в мене 3-є дітей,всі вони виховуються практично однаково.Старшій дочці 15років - відмінниця,розумниця(ну майже,як в фільмі - "комсомолка,умница,красавица...").Двоє меньших - син 6 років і дочка 4 роки - оболтуси,якіх світ не бачив...А виховуються всі в одній благополучній(з мамой/татом,приділянням уваги і,не в останню чергу,фінансовою забезпечіваністю) сім"ї однаково ![]() А про компи і телевізори в ролі виховання - все правильно.Згадайте всі себе в дитинстві,що ми робили?Літом ганяли в футбол,зимою катались на лижах/ковзанах і т.д.,ввечері,або в вільну годину читали книжки...Ну,звичайно,трохи бешкетували...А що зараз??? ![]() ![]() Звичайно,можливо,я сгущую фарби - просто потихеньку старію,а кожне старше покоління не розуміє молодше ![]() -------------------- |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 161 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Старшій дочці 15років - відмінниця,розумниця(ну майже,як в фільмі - "комсомолка,умница,красавица...").Двоє меньших - син 6 років і дочка 4 роки - оболтуси,якіх світ не бачив.. По статистике старшие дети на 15% умнее младших, потому что им уделяется основное внимание родителей ![]() -------------------- |
ReMMeR |
![]()
Пост
|
![]() ----===[ oO ]===---- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 2 910 З нами з: 20-October 05 З: Quake arena Користувач №: 135 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Burzum,
можливо жюрналюги теж поци, але самогубство не може бути для мене виправдане ніяк. -------------------- (Show/Hide) |
Burzum |
![]()
Пост
|
![]() D.NET'чик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 113 З нами з: 27-April 05 З: Вінниця-Kиїв-Львів Користувач №: 106 Стать: Чол Парк машин: Майже 0 ГГц ![]() |
Я не виправдовую і не схвалюю. Я пояснюю причини (_справжні причини, які МОГЛИ бути_). і написав все до того, що треба бути рідкісним гандоном (я про журналіста), щоб кидати тупому натовпу таке. І не зовсім коректно, прочитавши цю "сенсацію", коментувати/критикувати/обмусолювати вчинок хлопця.
|
Death |
![]()
Пост
|
![]() <script ///> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 6 371 З нами з: 5-November 03 З: Kyiv Користувач №: 26 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: гидропарк jabber:deadjdona@gmail.com ![]() |
интересно что пишут на дваче. впрочем чувствительным натурам лучше не читать.
-------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 13th July 2025 - 21:20 |