![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Burzum |
![]()
Пост
|
![]() D.NET'чик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 113 З нами з: 27-April 05 З: Вінниця-Kиїв-Львів Користувач №: 106 Стать: Чол Парк машин: Майже 0 ГГц ![]() |
Спартак Москва - Динамо Київ 1:4!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Похід наших вдався. = ) Це повідомлення відредагував nikelong: Dec 26 2010, 00:26 |
![]() ![]() |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Великі про російський чемпіонат
Ні для кого не секрет, шо расійські спартивні сайти дуже люблять цитувать людей, які порівнюють наш чємпіонат з їхнім. Це одне з главних хоббі любого мацкальського спорткора. Нєхуй було мені рабить, так я вирішив перекласти і систематизувати всі висловлювання про парівняння російського і українського чемпіоната. "Російський чемпіонат набагато сильніше за український. Чому я повинен це приховувати, якщо це справді так? Зараз він на голову сильніше." (с) Сашко Алієв "Перехід до "Терека" - відмінна можливість для мене, російський чемпіонат на більш високому рівні, ніж український, тому у мене тут більше шансів підвищити свій рівень майстерності" (с) Мгуні "З організації російський чемпіонат трохи вищий за український, тому що в нього вкладаються великі гроші. Тому чемпіони і змінюються практично кожен рік, а боротьба за медалі ведеться відразу багатьма клубами." (с) Дмитро Семочко "Я завжди не приховував той факт, що російський чемпіонат сильніший за український. Саме тому я перейшов з Манчестера в Реал" (с) Роналду "Оскільки російський чемпіонат сильніший за український, тому ми і віддали Росії право проведення першості світу з футболу в 2018 році, на відміну від Англії" (с) Зеп Блатер "Ужгородське "Закарпаття" пропонувало мені дуже хороший контракт, але як тільки я дізнався про існування російського чемпіоната, відразу відгукнувся на пропозицію "Анжі" (с) Роберто Карлос "Російська водка набагато сильніша за українську горілку, моя печінка це може підтвердити" (с) Пол Гаскойн "Коли я забивав англійцям гол рукою, я в той момент думав наскільки російський чемпіонат сильніший за український" (с) Дієго Марадона "Ніколи б не було дилеми, хто найкращий гравець за всю історію футбола, я чи Марадона, якби я свого часу перейшов би в російський чемпіонат" (с) Пеле "З Барселоною я виграв все що можна було виграти у футболі, але мене завжди манила романтика, відчути наскільки російський чемпіонат сильніший за український" (с) Мессі "Не варто забувати що найбільший успіх у футболі київське "Динамо" здобуло саме у радянському, тобто російському чемпіонаті. І це ще раз підтверджує тезу про братні народи" (с) Володимир Путін http://community.livejournal.com/ua_football/1108506.html -------------------- |
omega.zp |
![]()
Пост
|
![]() Anquietas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 659 З нами з: 11-December 10 З: ON, Toronto Користувач №: 1 553 Стать: Чол ![]() |
Платіні: Євро-2012 в Україні - це, можливо, є помилкою
Керівник європейського футболу Мішель Платіні визнав, що УЄФА, ймовірно, зробила помилку, віддавши право на проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року "фінансово нестабільній" Україні. ![]() "Але що ми можемо зробити? ![]() ![]() "Це серйозний виклик: Україна - не Німеччина, та ще й в період кризи", ![]() Відповідаючи на питання, чи буде він хвилюватися за організацію Євро-2012 аж до матчу-відкриття турніру, Платіні пожартував: "Ні, хвилюватимуся до фіналу!". Втім, Платіні висловив впевненість в тому, що незважаючи на чисельні проблеми в підготовці до чемпіонату, Євро-2012 пройде на високому рівні. "Все буде добре, а люди, які приїдуть туди, чудово проведуть час. ![]() ![]() -------------------- |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
-------------------- |
nikelong |
![]()
Пост
|
Корреспондент: За 15 лет Ахметов вложил в Шахтер 1,5 млрд долларов
Корреспондент: За 15 лет Ахметов вложил в Шахтер 1,5 млрд долларов Ринат Ахметов не жалеет денег на Шахтер ФК Шахтер (Донецк) Владелец Шахтера, самый богатый бизнесмен Украины Ринат Ахметов за 15 лет вложил в клуб 1,5 миллиарда долларов. Об этом в свежем номере пишет журнал Корреспондент. По данным издания, ежегодный бюджет команды, которая в текущем сезоне пробилась в восьмерку сильнейших кубов Европы, - около 100 млн долларов. А строительство собственного ультрасовременного стадиона вместимостью почти 52 тыс. человек – Донбасс Арены - обошлось в 400 млн долларов. Своя футбольная школа, которая ежегодно получает около 10 млн долларов. Как пишет Корреспондент, эти рекордные для Украины вложения Ахметова, чье состояние, по расчетам издания, в прошлом году составило 17,8 млрд долларов, показывают, что для него футбол стал больше чем бизнесом На вопрос Корреспондента, что заставляет самого богатого украинца вкладывать ежегодно около 80-100 млн в неприбыльное предприятие, генеральный директор Шахтера Сергей Палкин отвечает так: "Президент влюблен в футбол". В Европе основные доходы клубов — это продажа телевизионных прав и билетов, а также спонсоры. В Украине ни одна из этих схем нормально не функционирует. К примеру, от продажи прав на телетрансляции Шахтер получает за сезон 300 тыс. долларов, в то время как клуб английской Премьер-лиги, даже находящийся внизу турнирной таблицы, получает в сотни раз больше. Другой пример: в Европе самый дешевый билет на матч стоит 25 евро, а в Украине попасть на стадион можно и за 15 грн. (1,5 евро). Неудивительно, что доходы Шахтера даже приблизительно не покрывают расходы его владельца. Хотя сальдо понемногу уменьшается: если за сезон 2008-2009 года клуб заработал около 34 млн долларов, то в 2009-2010-м — уже 69 млн долларов. На что именно тратит деньги Ринат Ахметов и как Шахтер собирается зарабатывать, - читайте в свежем 11 номере журнала Корреспондент от 25 марта 2011 года. http://korrespondent.net/sport/football/12...5-mlrd-dollarov -------------------- |
nikelong |
![]()
Пост
|
-------------------- |
Bel |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 287 З нами з: 3-September 10 Користувач №: 1 476 Стать: Чол ![]() |
Полный
![]() Общество деградирует ![]() |
Panda |
![]()
Пост
|
![]() Kунг-фу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 258 З нами з: 19-August 03 З: Бандерштадт Користувач №: 5 Стать: Чол ![]() |
Та пару дискваліфікацій збірної, стадіону і швиденько буде міліція і все буде контролювати. А тут явно економлять на безпеці, от бидло і думає що все можна.
-------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
vitalidze1 |
![]()
Пост
|
![]() ЮЗЕР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 367 З нами з: 17-May 09 З: Вінниця Користувач №: 1 029 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: ~15-20 компліхтерів. ![]() |
Я взагалі вважаю, що в Україні не можна проводити чемпіонат європи, не доросли ми ще до цього. І крапка.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() |
Panda |
![]()
Пост
|
![]() Kунг-фу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 258 З нами з: 19-August 03 З: Бандерштадт Користувач №: 5 Стать: Чол ![]() |
Та лана... А ПАР до чемпіонату світу доросла? Таке саме бидло гуділо в дудки і заважало дивитись. А про кримінал на вулицях не писав тільки лінивий. І нічого... Їм не соромно було.
![]() -------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
nikelong |
![]()
Пост
|
-------------------- |
vitalidze1 |
![]()
Пост
|
![]() ЮЗЕР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 367 З нами з: 17-May 09 З: Вінниця Користувач №: 1 029 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: ~15-20 компліхтерів. ![]() |
Та лана... А ПАР до чемпіонату світу доросла? Таке саме бидло гуділо в дудки і заважало дивитись. А про кримінал на вулицях не писав тільки лінивий. І нічого... Їм не соромно було. ![]() ПАР, сама розвинена країна на африканському континенті із ВВП , що в 3 рази перевищує Український, так що про неї не потрібно говорити. Да, злочинність побутова там жахлива, відміна апартеїду рознесла її по всій країні, зато демократія, мать її. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
Panda |
![]()
Пост
|
-------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
nikelong |
![]()
Пост
|
"В 1\4 финала нет слабых соперников", это "восьмерка лучших", и прочее бла бла бла. А шо мы видим в итоге?
ЛЧ: Реал 4:0 Тоттенхэм Интер 2:5 Шальке Челси 0:1 Манчестер Юнайтед Барселона 5:1 Шахтер только между челси-мю еще какая то интрига.... ----------------------------------------------------------- КУЕФА: Порту 5:1 Спартак Бенфика 4:1 ПСВ Вильяреал 5:1 Твенте Динамо 1:1 Брага только между динамо-брага еще какая то интрига.... ![]() -------------------- |
nikelong |
![]()
Пост
|
История взаимоотношений в Копа дель Рей 28 матчей, из них 14 побед «Барселоны» (в том числе со счётом 6:1 и 5:1), 9 побед «Реала» (в том числе со счётом 11:1), 5 ничьих (в том числе со счётом 6:6). Разность мячей 59-55 в пользу «Барселоны». 20 апреля 2011 года. 22:30. Валенсия. «Месталья» Финал Копа дел Рей, Кубка Испании «Барселона» (Барселона) - «Реал» (Мадрид) Телетрансляция: «Футбол», «НТВ+Инфоканал» (трансляция платная) ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Bel |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 287 З нами з: 3-September 10 Користувач №: 1 476 Стать: Чол ![]() |
Epic fail в исполнении Серхио Рамоса
![]() Еще один fail в исполнении youtube. Посмотрите на разницу посмотревших видео и проголосовавших ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 20th June 2025 - 18:05 |