![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Oasis |
![]() ![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 462 З нами з: 25-August 04 З: Київ. Користувач №: 63 Стать: Чол Парк машин: 2xXeon 3,6, 2xXeon 2,66 (24/7), Athlon64 3200 and less... ![]() |
Як казав вічноживий капітан Врунгель "Як ви яхту назвете, так вона і попливе". Теперишня назва команди, як на мене рІже слух своїм аутентичним походження з країною перебування. Як на мене це неправильно. Пропоную прийняти участь у створенні нової назви команди. Одне велике прохання, будьласка, поставтесь до цього з відповідною увагою.
-------------------- ЛЮБОВ ПЕРЕМОЖЕ!!! КОХАЙТЕСЯ!!!
|
![]() ![]() |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
(Oasis @ Mar 14 2005, 09:42 AM) Як казав вічноживий капітан Врунгель "Як ви яхту назвете, так вона і попливе". Теперишня назва команди, як на мене рІже слух своїм аутентичним походження з країною перебування. Як на мене це неправильно. Пропоную прийняти участь у створенні нової назви команди. Одне велике прохання, будьласка, поставтесь до цього з відповідною увагою. не схиляюся до змін у назві, але запропоную варіант, якщо дуже кортить: Ukrainian Power for Life ![]() -------------------- (Show/Hide) |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 519 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
(Tamagoch @ Mar 14 2005, 05:11 PM) Ukrainian Power for Life O! ![]() Додав його до пунктів голосування. 2 Oasis "Спешка нужна только в двух случаях: при ловле блох и при поносе." Треба було б спочатку зібрати можливі варіанти (тижня, можливо, вистачило б), а потім влаштовувати опитування по всім зібраним варіантам. -------------------- |
blackbird |
![]()
Пост
|
кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 32 З нами з: 9-June 04 Користувач №: 55 ![]() |
Как участник соседской команды, постараюсь высказать свои мысли по поводу переименования.
Вообще-то это очень важный психологический момент - люди часто себя ассоциируют с определенной группой, и ее "исчезновение" будет сильной травмой для "соревновательных" участников. Я бы оставил название так, как есть. p.s. я не голосовал |
Oasis |
![]() ![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 462 З нами з: 25-August 04 З: Київ. Користувач №: 63 Стать: Чол Парк машин: 2xXeon 3,6, 2xXeon 2,66 (24/7), Athlon64 3200 and less... ![]() |
(Paul B.Atton @ Mar 14 2005, 05:15 PM) Треба було б спочатку зібрати можливі варіанти (тижня, можливо, вистачило б), а потім влаштовувати опитування по всім зібраним варіантам. Я наче так і зробив, але хтось підкину ссилку що тут можна робити опитування ![]() Доречі Хто може мені розтовкмачити чим відрізняється Ukraine - Power of Life від Ukrainian Power for Life. Бо я володію тільки двома мовами, україньскою і тою що зі словником. А тому великої різниці не бачу. Перекладіть старому, якщо не важко. Доречі просив би капітана віднести тему до важливих, як слушно зазначив blackbird це є дуже важливий момент для людей, які приймають і будуть приймати подальшу участь у команді. -------------------- ЛЮБОВ ПЕРЕМОЖЕ!!! КОХАЙТЕСЯ!!!
|
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 519 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
(Oasis @ Mar 14 2005, 09:39 PM) Я наче так і зробив, але хтось підкину ссилку що тут можна робити опитування ![]() Треба було занотувати те посилання і використати у потрібний момент, а не відразу, як побачив. (Oasis @ Mar 14 2005, 09:39 PM) Доречі Хто може мені розтовкмачити чим відрізняється Ukraine - Power of Life від Ukrainian Power for Life. Бо я володію тільки двома мовами, україньскою і тою що зі словником. А тому великої різниці не бачу. Перекладіть старому, якщо не важко. Зі словником - то російською? ![]() Мої знання англійської базуються на курсі середньої школи, викладеному покійною нині вчителькою Раїсою Григоріївною, що вчила ще мою матір. Тож в моєму ![]() 1. Ukraine - Power of Life = Україна - Енергія життя 2. Ukrainian Power for Life = Українська енергія для життя Як на мене, то другий варіант більш відповідає суті проекту FaD. (Oasis @ Mar 14 2005, 09:39 PM) Доречі просив би капітана віднести тему до важливих, як слушно зазначив blackbird це є дуже важливий момент для людей, які приймають і будуть приймати подальшу участь у команді. Такими речами займається не капітан, а модератор. ![]() -------------------- |
Oasis |
![]() ![]()
Пост
|
(Paul B.Atton @ Mar 15 2005, 09:21 AM) Раїсою Григоріївною, що вчила ще мою матір. Хотів би подякувати твоїй вчительці і твоїй матері, що виростили такого розумного сина. Лист з вдячністю пришлю пізніше. Вельмі вдячний, але я все ж схильний до першого варіанту, адже Енергія життя - вона розповісюджується і на все інше: красу, любов, творчість. ![]() -------------------- ЛЮБОВ ПЕРЕМОЖЕ!!! КОХАЙТЕСЯ!!!
|
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
(Oasis @ Mar 15 2005, 11:13 AM) Вельмі вдячний, але я все ж схильний до першого варіанту, адже Енергія життя - вона розповісюджується і на все інше: красу, любов, творчість. ![]() ![]() Я висказав свою точку зору. -------------------- |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
(Paul B.Atton @ Mar 14 2005, 05:15 PM) (Tamagoch @ Mar 14 2005, 05:11 PM) Ukrainian Power for Life O! ![]() Додав його до пунктів голосування. але мій голос залишається за п.3 ![]() -------------------- (Show/Hide) |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
(Tamagoch @ Mar 16 2005, 01:35 PM) але мій голос залишається за п.3 ![]() п.3 і так лідер ![]() І ніяк не хоче здавати свої позиції. Чи просто ніхто не голосує? Це повідомлення відредагував Paul B.Atton: May 25 2005, 14:36 -------------------- |
Dr.X |
![]()
Пост
|
Так, я створив профіль! Група: New Members Повідомлень: 2 З нами з: 23-June 05 Користувач №: 112 Парк машин: P4 HT 3.0 GHz (Prescott) (Turned on ~24x6) ![]() |
Я голосовал за "Ukraine", IMHO, "Ukraine" и так неплохо звучит... Украина -- то, что объединяет нас, где бы мы ни были. Другие слова просто не нужны.
Вот я через месяц уезжаю в Польшу (надолго), у меня поле "Country" поменяется, а название команды останется... Можно было бы добавить что-нибудь к названию, если бы ещё украинские команды были или у нас в команде раскол наметился... Тогда бы и придумали: "Ukrainian Intel Pentium Owners", "Ukrainie Against Cancer", "Ukrainian Women" etc. А так... IMHO, это не нужно. Если хочется ещё пару слов к названию добавить, можно придумать что-нибудь стандартное, вроде "Distributed Calculations": "DC Ukraine", "DCUA", "UADC"... Или "FaD-UA", "FaD-Ukraine" etc. P.S. Хорошо бы на fadstats.com добавить возможность вхождения во внутрикомандные группы, например "Overclockers", "Farm Owners", "Kharkiv/Kyiv/Lviv/Emigrants", "Intel/AMD CPU Owners", "Men/Women" etc. Так, ради интереса... :-) |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
(Dr.X @ Jun 23 2005, 08:23 PM) Вот я через месяц уезжаю в Польшу (надолго), у меня поле "Country" поменяется, а название команды останется... Зовсім не бачу сенсу змінювати поле "Country". Ти збираєшся це робити для збільшення рейтингу Польщі? Це поле має відображати стан твоєї душі, а не країну перебування! А що тоді робити тому, хто змінює країну перебування часто? -------------------- |
Red Panda THINKs |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 198 З нами з: 17-January 05 З: Київ Користувач №: 79 Стать: Чол ![]() |
P.S. Хорошо бы на fadstats.com добавить возможность вхождения во внутрикомандные группы.. Можна було б це зробити в рідній статистиці, якби kit400 сюди інколи зазирав. |
forever |
![]()
Пост
|
кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 61 З нами з: 15-September 04 Користувач №: 65 Парк машин: 2хP4 3.6, P4 2.8, 4xP4 1.9, AMD Athlon 2000 ![]() |
(Red Panda THINKs @ Jun 24 2005, 10:24 AM) P.S. Хорошо бы на fadstats.com добавить возможность вхождения во внутрикомандные группы.. Можна було б це зробити в рідній статистиці, якби kit400 сюди інколи зазирав. он сюда заходит и в принципе давно уже делает это. так что думаю скоро всё будет. мы там немножко машин подключили - гляньте стат ![]() -------------------- |
tyoma |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 758 З нами з: 9-June 04 З: Надвірна Користувач №: 53 Стать: Чол ![]() |
О - ничего себе немножко! Супер, так держать
![]() -------------------- (Show/Hide) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 19th June 2025 - 23:28 |