![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Burzum |
![]()
Пост
|
![]() D.NET'чик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 113 З нами з: 27-April 05 З: Вінниця-Kиїв-Львів Користувач №: 106 Стать: Чол Парк машин: Майже 0 ГГц ![]() |
![]() ![]() Считаем проект видеокартами NVIDIA ТРЕБОВАНИЯ: 6.10+ версия БОИНКменеджера 384 и больше видеопамяти 19х.хх и выше дрова (на 182.хх не пашет!) (сходть к нвидии за дровами) Поставить в своей панели управления галочку напротив Use NVIDIA GPU if present (enforced by 6.10+ clients) ПОЛЕЗНЫЕ ССЫЛКИ: Самые свежие дрова от NVIDIA: http://www.nvidia.ru/Download/index.aspx?lang=ru Полая информация о вашей видеокарте, технические характеристики, текущие частоты и загрузка: http://www.techpowerup.com/gpuz/ Разгон и мониторинг видеокарт NVIDIA: http://www.evga.com/precision/ (отдается качать только через логин, но свежую версию можно и нагууглить на другом зеркале) Статистика по длине заданий на оффоруме: http://www.primegrid.com/forum_thread.php?id=2674 ЧТО СЧИТАЕМ: В данный момент (03.01.2012) для расчетах на видеокарте доступно два подпроекта: Proth Prime Search Sieve ( PPS Sieve) 4523 -> 4127 -> 2251 -> 3371 кредитов / задание Cullen/Woodall Sieve (GCW Sieve) 364.43 кредита / задание Generalized Fermat Prime Search (Genefer) 3600 кредитов / задание ВОПРОС: воткнул в систему две видеокарты разных поколений. Боинк видит только одну. Как заставить его видеть и вторую? ОТВЕТ: Для того чтобы две разные видеокарты заработали на одной системе достаточно в файле cc_config.xml который (в висте) лежит в ...ProgramData\BOINC прописать следующее: <cc_config> <options> <use_all_gpus>1</use_all_gpus> </options> </cc_config> Ели файла нет - то его нужно создать. АРХИВ: (Show/Hide) Це повідомлення відредагував x3mEn: Jan 30 2012, 22:07 |
![]() ![]() |
gow |
![]()
Пост
|
мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 241 З нами з: 6-May 07 З: Киев Користувач №: 515 Стать: Чол ![]() |
x3mEn, вчера пробовал новую версию клиента и опять ошибки, будем ждать номальную версию.
|
x3mEn |
![]()
Пост
|
![]() snow catcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 213 З нами з: 4-August 07 Користувач №: 563 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
gow,
вчора скачав нову версію 0.2.3с, на GTX460 ніяких проблем. Не знаю, з чим це пов'язано, але останнім часом час виконання впав до 104s/WU. Кредитів дають так само 189,42 Щодо виконання завдань на 8400M G мені порадили понизити <flops>1e11</flops> до <flops>1e9</flops> -------------------- ![]() (Show/Hide) |
Yuriy V |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 179 З нами з: 21-November 10 Користувач №: 1 545 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Як прийдеться ![]() |
gow, вчора скачав нову версію 0.2.3с, на GTX460 ніяких проблем. Не знаю, з чим це пов'язано, але останнім часом час виконання впав до 64s/WU. Кредитів дають так само 189,42 Яким чином й де її можна скачати ? -------------------- ![]() ![]() |
gow |
![]()
Пост
|
мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 241 З нами з: 6-May 07 З: Киев Користувач №: 515 Стать: Чол ![]() |
|
Yuriy V |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 179 З нами з: 21-November 10 Користувач №: 1 545 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Як прийдеться ![]() |
И, как я понял, надо писать кастомный app_info.xml ? -------------------- ![]() ![]() |
gow |
![]()
Пост
|
Yuriy V, перейди на предыдущую страницу, я там все описал.
|
Yuriy V |
![]()
Пост
|
Yuriy V, перейди на предыдущую страницу, я там все описал. Проверил. Работает. Малость подогнал под себя: (Show/Hide) Попробую теперь пересобрать аппликухи со своими оптимизациями. -------------------- ![]() ![]() |
x3mEn |
![]()
Пост
|
![]() snow catcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 213 З нами з: 4-August 07 Користувач №: 563 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Yuriy V,
ну і як з такими налаштуваннями, получається ловити завдання PPS і CWS по черзі? Бо мені тільки CWS іде. -------------------- ![]() (Show/Hide) |
Yuriy V |
![]()
Пост
|
Yuriy V, ну і як з такими налаштуваннями, получається ловити завдання PPS і CWS по черзі? Бо мені тільки CWS іде. Приїхали й ті, й інші. ![]() Доречі, після того як перекомпілював tpsieve, завдання рахуються 10 хвилин замість 11 ![]() -------------------- ![]() ![]() |
x3mEn |
![]()
Пост
|
Yuriy V,
і в мене теж пішов різнобій. На форумі PrimeGrid зараз іде дискусія про те, що куда-клієнтів треба виділити в окремі підпроекти, бо нема ніякої можливості, окрім як через app_info.xml налаштувати таким чином, щоб певні підпроекти рахувати за допомогою CPU, а певні - тільки з GPU (бо нема ніякого сенсу витрачати години CPU часу на завдання, що на GPU рахуються пару хвилин). Хлопці із Берклі поки мовчать. -------------------- ![]() (Show/Hide) |
Yuriy V |
![]()
Пост
|
Yuriy V, і в мене теж пішов різнобій. Ага, у мене ще трохи приїхало, але я щось не "вкурив" закономірність розподілення. -------------------- ![]() ![]() |
SlavaAltus |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 389 З нами з: 9-February 10 З: Украина, Киев Користувач №: 1 302 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: 8-10 cores 24/7 (up to 30-40 cores some times) ![]() |
У меня тут к гуру такой вопрос нарисовался... собираюсь взять себе ПЕЧ580 и поставить её в тазик где уже стоит 465-ая. ВОПРОС: Боинк нормально видит две видеокарты? Будет ли он нормально ГПУ-шные задачи на карточки разпределять или нужны будут танцы с бубном?
-------------------- (Show/Hide) ![]() ![]() Водку на работе пить не дают!, дома не дают драть обои... чё за фигня ваще((.. ?! |
Yuriy V |
![]()
Пост
|
У меня тут к гуру такой вопрос нарисовался... собираюсь взять себе ПЕЧ580 и поставить её в тазик где уже стоит 465-ая. ВОПРОС: Боинк нормально видит две видеокарты? Будет ли он нормально ГПУ-шные задачи на карточки разпределять или нужны будут танцы с бубном? Должно быть все ок. Обе видеокарты - с Fermi. В сс_config настраивается - использовать сразу обе, или одну (конкретную) из них. -------------------- ![]() ![]() |
x3mEn |
![]()
Пост
|
Buck,
все буде чікі-пікі, ніяких танців, ніяких бубнів, навіть сс_config не потрібен, по змовчанню All Inclusive. -------------------- ![]() (Show/Hide) |
Yuriy V |
![]()
Пост
|
Buck, все буде чікі-пікі, ніяких танців, ніяких бубнів, навіть сс_config не потрібен, по змовчанню All Inclusive. Я что-то пропустил, или use_all_gpus уже по умолчанию 1 ? -------------------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 18th June 2025 - 00:41 |