![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Electrod |
![]() ![]()
Пост
|
Соромлюсь щось писати ![]() Група: New Members Повідомлень: 8 З нами з: 20-December 03 З: Kiev Користувач №: 35 ![]() |
![]() Проект "Seti@home" ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Официальный сайт Статистика по команде "Ukraine" Статистика на фришниках Статистика на фришниках по команде "Ukraine" Как посчитать кол-во инопланетян самостоятельно ТОП-20 участников: ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Дата основания команды - 24.06.1999 Капитан - Andrey Fenchenko ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Для присоединения к команде Украины: 1. Загрузите BOINC менеджер (Если его у Вас еще нет!) 2. Перейдите в "расширенный вид" 3. Выберите сервис ---> добавить проект 4. Введите адрес проекта http://setiathome.berkeley.edu/ 5. Введите свои регистрационные данные. 6. Найдите нашу команду. Она называется UKRAINE и адрес ее статистики вы могли видеть выше. 7. Если есть доступные для загрузки задания Вы их получите и начнете расчеты. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Полезная информация: Для идентификации пользователя в BOINC могут служить 2 вещи: 1) пара e-mail/пароль 2) межпроектный идентификационный ID (Cross-project ID) - 32значное шестнадцатиричное число. Если Вы пожелаете подключится ещё и к другому BOINC-проекту, то помните: чтобы не плодить новых аккаунтов при подключении к новому проекту или команде, нужно обязательно везде регистрироваться с одним и тем же e-mail/паролем либо CPID. если при регистрации в проекте указать другие e-mail или пароль, BOINC создаст новый аккаунт с тем же именем! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- О проекте: программа ищет сигналы, выделяющиеся на фоне шума, а всего она ищет 4 типа сигналов: 1. Пики в спектре мощности. 2. Гауссианы, т.е. нарастание и падение сигнала, как на гауссовой кривой. Поскольку телескоп вращается вместе с Землей, то такой вид сигнала будет означать, что телескоп проходит в своем движении через точечный источник радиосигнала. 3. Триплеты - три пика мощности подряд. 4. Пульсирующие сигналы, которые возможно представляют собой узкополосную цифровую передачу. Статья у нас на сайте статья в Xakep.ru 07/99 График ППД команды за последние 60 дней: (Show/Hide) Марка по теме проекта: ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Статус сервера выдачи заданий: ![]() Це повідомлення відредагував Rilian: Jun 11 2013, 17:11 |
![]() ![]() |
Death |
![]()
Пост
|
![]() <script ///> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 6 371 З нами з: 5-November 03 З: Kyiv Користувач №: 26 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: гидропарк jabber:deadjdona@gmail.com ![]() |
там один юнит обсчитывают 100 человек. что есть аццтой.....
и вообще сети щас переходит на боинк. там есть команда Ukraine и команда BOINC@Ukraine - выбирай на вкус... -------------------- |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
(Death @ Sep 27 2004, 12:14 PM) и вообще сети щас переходит на боинк. там есть команда Ukraine и команда BOINC@Ukraine - выбирай на вкус... давай вообще человека на OGR агитировать, а то народ уходит непонятно куда ![]() -------------------- (Show/Hide) |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Який ОГР? В тебе ще є 24-ті блоки? Чи хочеш взятися за ОГР-25?
![]() -------------------- |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
(Paul B.Atton @ Sep 28 2004, 05:50 PM) Який ОГР? В тебе ще є 24-ті блоки? Чи хочеш взятися за ОГР-25? ![]() ще біля 500 пакетів, а потім ферма перейде на 25-ті -------------------- (Show/Hide) |
ReMMeR |
![]() ![]()
Пост
|
![]() ----===[ oO ]===---- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 2 910 З нами з: 20-October 05 З: Quake arena Користувач №: 135 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Чи є тут хтось з SETI@HOME ?
Якщо є, в якій команді рахуєте ? Велике прохання відповісти - бо Опис проекту для викладення на сайт готовий, а яку основну команду там вказувати - невідомо. Ось списки команд : BOINC@Ukraine UKRAINE Ukraine International SETI Team Index-Bank(Ukraine) ALL Ukraine SETI@home Ukraine Ecoil Ukraine TeaM Здаэться багато знайомих обличь в UKRAINE. -------------------- (Show/Hide) |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
Чи є тут хтось з SETI@HOME ? Якщо є, в якій команді рахуєте ? здається, я був у команді "Ukraine" - в мене аж 26 блоків ![]() -------------------- (Show/Hide) |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
в мене аж 26 блоків мало? ![]() -------------------- |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
мало? ![]() не знаю, але це мої перші результати в РО зроблені ще на Пентіумі-200 ![]() -------------------- (Show/Hide) |
Andrey Fenchenko |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 809 З нами з: 23-January 06 З: Київ Користувач №: 160 Стать: Чол Парк машин: Ryzen 5 1400, GTX1650S Run 24*7*365 & Phenom II X4 B50 24*7*365 & More other ![]() |
мало? ![]() не знаю, але це мої перші результати в РО зроблені ще на Пентіумі-200 ![]() To Tamagoch: Ти ще у класичній версії рахував? Я був в команді SETI@Odessa, бо там мій двоюрідний брат лідером був. А при переході на нову версію на платформі BOINC команди створювалися знову. І їх перелік змінився. Взагалі, в наведеному вище списку команд присутні тільки активні, тобто ті, в яких є хоча б одна людина, яка активно працює. При підготовці того списку я знайшов ще з десяток команд, в яких взагалі, крім організаторів ніхто не зареєстрований, та й від самих організаторів не надійшло жодного обробленого юніту. Отже якщо вони не потрібні тим людям, що їх створили, то до них не буде інтересу й від інших участників SETI@Home. Сам я в команді UKRAINE. ![]() -------------------- ==========
Правосудие по-Украински – это когда судят тех, кто прав… ========== (Show/Hide) |
tit2 |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 235 З нами з: 4-January 06 З: Луцьк Користувач №: 151 Стать: Чол Парк машин: 1 ![]() |
А мені 5 років у проекті SETI@home.
Classic SETI@home рахував до останнього до 25.12.2005р. ![]() Certificate of Computation This certifies that tit2 has participated in the SETI@home project since 8 March 2001, and has contributed 359 Classic workunits to SETI@home's search for extraterrestrial life. -------------------- ![]() |
Burzum |
![]()
Пост
|
![]() D.NET'чик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 113 З нами з: 27-April 05 З: Вінниця-Kиїв-Львів Користувач №: 106 Стать: Чол Парк машин: Майже 0 ГГц ![]() |
А мені 5 років у проекті SETI@home. Classic SETI@home рахував до останнього до 25.12.2005р. ![]() Certificate of Computation This certifies that tit2 has participated in the SETI@home project since 8 March 2001, and has contributed 359 Classic workunits to SETI@home's search for extraterrestrial life. ![]() |
Andrey Fenchenko |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 809 З нами з: 23-January 06 З: Київ Користувач №: 160 Стать: Чол Парк машин: Ryzen 5 1400, GTX1650S Run 24*7*365 & Phenom II X4 B50 24*7*365 & More other ![]() |
зранку проснувся а воно не йде. потім зрозумів, що натиснута кнопка No new work. зара вже все добре.. Питання- шо то за кредити показує і шо воно дає? І ше одне. Пише шо я підключений до команди Україна а в списках я себе не бачу. Олег Правильно, то ти відмовився від отримання нових завданнь. дуже корисна річ, коли ти є участником декількох проектів, і тобі потрібно тільки відправити результати, а нові завдання не потрібні.. І ще питання по темі. В тебе було написано саме на англійскій мові? Там можна поміняти на російську або українську. Для цього потрібно зайти в "Option" > закладка "General" і в списку мов вибрати потрібну. Щодо кредитів. Існує два показника - "Recent average credit" і "Total credit". Останній - це загальна кількість набраних тобою очок. А Recent average credit показує наскільки часто ти отримуєш нові завдання, обробляєшь їх та здаешь результати. Тобто нараховуюются тут очки за твою активність. Якщо деякий час нічого не оброблювати, то цей показник почне зменшуватись. І почне зростати тільки тоді, коли ти знов почнеш оброблювати нові завдання і здавати результати. А взагалі кредити дають ефект змагання. Без них не було б внутрішньокомандних змаганнь. Щодо списків... Напиши свій никнейм у проекті. Можливо ти не з'явився в списках, бо ще не встигла оновитись статистика на сайті. Таке іноді буває. Удачі в твоїх починаннях! Є питання - звертайся! Завжди допоможемо! -------------------- ==========
Правосудие по-Украински – это когда судят тех, кто прав… ========== (Show/Hide) |
tit2 |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 235 З нами з: 4-January 06 З: Луцьк Користувач №: 151 Стать: Чол Парк машин: 1 ![]() |
Burzum - дякую
![]() Олег результат одержиш як закінчиш завдання і відправиш(при умові що інші, хто одержав це завдання відіслали результат – таке саме завдання одержують 3 – 4 учасника). Переглядати результати нійкраще в меню –>Проекти->Ваші результати Попадеш на сайт свого проекту де побачиш – скільки завдань тобі загружено , їх стан і нараровані або очікувані результати. -------------------- ![]() |
![]()
Пост
|
|
Гість ![]() |
по проекту SETI виконано 3 завдання а по проекту Rosetta 1. Мій нік в групі Ukraine - Oleg, реєструвався на свою пошту Oleg_ever@ukr.net. Шо стосується вибору мови - то буржуї як завжди забули прописати українську (я її вибирав в настройках). Зара вибрав москальську. Ніби пішло. Дякую всім за допомогу
![]() ![]() P.S. Тільки-що підключив колегу до проекту SETI. Нік в групі Ukraine - Olko. |
Andrey Fenchenko |
![]()
Пост
|
Зареєструйся ще на цьому форумі, бо зразу не видно від кого повідомлення.
Так, з українською дійсно непрацює. Мені здається, що в тому списку ще з добрих пару десятків непрацюючих мов. Просто в кожній новій версії BOINC вони будуть добавляти пару мов. Передавай колезі, щоб теж заходив на форум! ![]() -------------------- ==========
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 12th August 2025 - 12:45 |