![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
ANT |
![]()
Пост
|
Гість ![]() |
Накінець то дійшли руки й до цього проекту,
як доперекладу - звернусь до АДМІНІСТРАЦІЇ з проханням додати до офіційного сайту. P.S. ... a зараз потрібна допомога в перекладі Faq-O-Matic ANT kiev_ant@ua.fm uin137445439 |
![]() ![]() |
Guest |
![]()
Пост
|
Гість ![]() |
Треба звертатися не з проханням, а з вимогою :-). На жаль зараз допомогти з Faq-O-Matic не зможу, найближчі пару тижнів буду геть зайнятий.
|
Daugava |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 239 З нами з: 18-August 03 З: Kyiv, Ukraine Користувач №: 4 Стать: Чол Парк машин: T2400@1.8Ghz ![]() |
Хммм, дивно. Наче не пив, і був зареєстрований. "Guest
Posted: Sep 14 2003, 11:24 AM" це я. |
Paul B.Atton |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Подивився. Не копаючи глибоко, але ... сподобалося.
![]() ![]() А ще виникло питання. Після перегляду цієї сторінки. В нас є командні банери (коли Даугава їх не повбивав чи не розгубив зп'яну ![]() ![]() -------------------- |
ANT |
![]()
Пост
|
Гість ![]() |
(Paul B.Atton @ Sep 16 2003, 07:53 AM) Подивився. Не копаючи глибоко, але ... сподобалося. ![]() ![]() А ще виникло питання. Після перегляду цієї сторінки. В нас є командні банери (коли Даугава їх не повбивав чи не розгубив зп'яну ![]() ![]() 2 Paul B.Atton ".... В нас є командні банери (...) Це важко зробити? " bez problem! davayte banery!!! "типу distributed.ua " - koshtue 425UAH / rik "(сайт дописується)" - skoro pryberu ![]() 2Daugava OK! budu napol'agaty! |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
(ANT @ Sep 19 2003, 06:13 AM) bez problem! davayte banery!!! Це скоріше до Дау - він має знати, де зараз знаходиться старий сайт команди. І банери разом з ним. 2All: А непогано було б ще й нових намалювати... Агов! Художники!? "типу distributed.ua " - koshtue 425UAH / rik Можна було б і скинутися... Проголосуємо? ![]() -------------------- |
Daugava |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 239 З нами з: 18-August 03 З: Kyiv, Ukraine Користувач №: 4 Стать: Чол Парк машин: T2400@1.8Ghz ![]() |
Банери всі є, нікуди не пропали. В мене зараз дуже багато особистих проблем, на які зараз нашаровуються проблеми на роботі. Сподіваюся наступного тижня почну вилазити з цього всього і знайду старих банерів.
|
Daugava |
![]()
Пост
|
Щодо адреси distributed.ua, а нащо вона потрібна? ORG.UA більш відображає сутність. Окрім того, для цього потрібно ще й зареєструвати на Україні торгову марку "Distributed".
|
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
(Daugava @ Sep 19 2003, 01:17 PM) Щодо адреси distributed.ua, а нащо вона потрібна? ORG.UA більш відображає сутність. Окрім того, для цього потрібно ще й зареєструвати на Україні торгову марку "Distributed". distributed.org.ua? Просто існує distributed.ru. Досить імовірно, що хтось буде шукати distributed українське. І що він знайде? Дулю з маком?! Ну дуже українське... Хоча проти org.ua не заперечую. Аби було distributed - і то непогано. ![]() -------------------- |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
пока скучаю на выходных могу помочь с переводом, і не дивиться так на мене, що я здебільшого російською пишу - я впораюсь
![]() стосовно адреси сайту, пропоную distributed.net.ua, хоча, здається мені, на д.неті просто в себе зроблять index.html.ua і попрохають його до себе |
braindancer |
![]()
Пост
|
![]() /dev/brain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 374 З нами з: 15-August 03 З: San Francisco, California Користувач №: 1 Стать: Чол Парк машин: 2x Xeon Silver 4114 2x Xeon E5-2630 v2 Core i7-6820HK + GTX 1080 ![]() |
Paul, distributed.ua ми зараз просто не можемо зареєструвати, бо для цього "distributed" мусить бути торговою маркою, зареєстрованою в Україні. На жаль, зараз такі правила, тому обираємо з distributed.org.ua та distributed.net.ua... якщо взагалі нам потрібен окремий сайт. Мені здається, що днетівці дійсно просто інтегрують переклад у свій сайт...
-------------------- |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
(Tamagoch @ Sep 27 2003, 03:40 PM) ...і не дивиться так на мене ... А так можна? ![]() Тільки на мене теж не дивіться. Я теж іноді помиляюся ;-) -------------------- |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
(braindancer @ Sep 28 2003, 07:51 PM) ... "distributed" мусить бути торговою маркою, зареєстрованою в Україні. ... Мені здається, що днетівці дійсно просто інтегрують переклад у свій сайт... Про торгову марку я знаю... А про варіант з інтеграцією перекладу я й забув! Мабуть, цей був би найкращий! ![]() А чи може бути в перекладі посилання на перекладача?.. ;-) -------------------- |
Daugava |
![]()
Пост
|
В старих версіях перекладів посилання на перекладачів були. Зараз їх немає.
|
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
(ANT @ Sep 13 2003, 01:16 AM) Накінець то дійшли руки й до цього проекту, як доперекладу - звернусь до АДМІНІСТРАЦІЇ з проханням додати до офіційного сайту. з таким питанням можна звернутися до mikereed@distributed.net на д.неті дещо змінили мовний механізм і почали приймати нові переклади: http://n0cgi.distributed.net/cgi/dnet-fing...cgi?user=bovine -------------------- (Show/Hide) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 5th August 2025 - 14:13 |