![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
pvtt |
![]()
Пост
|
кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 323 З нами з: 21-January 11 Користувач №: 1 589 Стать: Чол Парк машин: 2 ![]() |
я тут глянув на очки отримані які обраховуються на Пентіум4 /моєму/
виходить від того , що він тужиться близько 9год/завдання користі в очках нема ніякої найбільше було отримано всього 50 оч/завдання в той же час другий комп з семпрон /аслонх2/ і швидше рахує і більше очок отримує. Так чи є смисл ганяти П4 по 9год./завдання .... чи близько на горизонті бульдозери, або 1090Т по 200дол. так як висновок п4 "выкрасить да выбросить" -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
corsar83 |
![]()
Пост
|
кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 426 З нами з: 28-January 10 Користувач №: 1 282 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Pentium E6500 2,93Ghz, Phenom X6 1055T 2.8Ghz Gigabyte 5870OC(875/4800), Radeon 5750 ![]() |
smilesvua, Вроде ж и 12 потоков как-то заставить считать можно под линукс и виртуалку или я ошибаюсь?
-------------------- |
Andrey Fenchenko |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 809 З нами з: 23-January 06 З: Київ Користувач №: 160 Стать: Чол Парк машин: Ryzen 5 1400, GTX1650S Run 24*7*365 & Phenom II X4 B50 24*7*365 & More other ![]() |
Сегодня на домашнем компе вышла из строя водяная система охлаждения ECO Cool IT. Завтра еду в Розетку решать вопрос с гарантией. Интересно, поменяют сразу или в сервис отправят? Кто-то уже сталкивался с таким? В понедельник эта система окончательно накрылась. Причем она еще решила материнку, видеокарту, звуковую и Wi-Fi с собой забрать. Что удивительно, пробило на ней прокладку помпы и весь (или почти весь) антифрриз оказался внутри системника. Сработала защита и комп вырубился. Вчера два часа сушил все компоненты с помощью фена и протирал спиртом. Система запустилась! Правда, только на двух ядрах, так как слабенького куллера, поставленного взамен водянки, не хватает для охлаждения 6 ядер. Саму же водянку отвез в сервис Розетки, теперь 14 дней экспертизу будут делать. На ремонт или замену я соглашатся не буду, так как после такого уже не хочу водяную систему охлаждения. ![]() Если бы вышли из строя все компоненты, на которые попал антифриз, то общий ущерб составил бы 2900грн. ![]() -------------------- ==========
Правосудие по-Украински – это когда судят тех, кто прав… ========== (Show/Hide) |
vitalidze1 |
![]()
Пост
|
![]() ЮЗЕР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 367 З нами з: 17-May 09 З: Вінниця Користувач №: 1 029 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: ~15-20 компліхтерів. ![]() |
Напиши їм гнєвного відзива на хотлайні, розкажи, що поїхній вині вилетіло пів компа і вимагай негайної заміни пристроя, верніше, повернення грошей. Зазвичай вони не люблять галасуЮ тому бистро йдуть на поступки.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
Andrey Fenchenko |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 809 З нами з: 23-January 06 З: Київ Користувач №: 160 Стать: Чол Парк машин: Ryzen 5 1400, GTX1650S Run 24*7*365 & Phenom II X4 B50 24*7*365 & More other ![]() |
Обманывать не буду, так как компоненты все таки уцелели.
![]() Но и забырать у них после ремонта эту систему тоже не хочу. В декабре, когда просто остановилась помпа, сервис тестировал ее больше 14 дней и дефект не подтвердили. Хотя я не могу понять как, если у меня она не запустилась ни на домашнем компе ни на других. Теперь же, думаю, что помпа опять встала и из-за повышения температуры и давления просто прорвало прокладку. -------------------- ==========
Правосудие по-Украински – это когда судят тех, кто прав… ========== (Show/Hide) |
vitalidze1 |
![]()
Пост
|
![]() ЮЗЕР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 367 З нами з: 17-May 09 З: Вінниця Користувач №: 1 029 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: ~15-20 компліхтерів. ![]() |
По-чесноку, 14 днів на тестування це повна фігня, є 14 днів по закону, якщо в них не вписуються- це істотний недолік, пишеться заява на повернення горошей і все тут, якщо по принциповому йти, але якщо люди йдуть на зустріч, то і почекати пару днів не в западло, тут вже тобі вирішувати.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
Andrey Fenchenko |
![]()
Пост
|
Я через 14 днів поїду до них з вимогою повернути гроші. А чекати потім ще два тижні можна тільки якщо згоден на заміну, або ремонт виробу. В продажу такої системи охолодження вже немає, отже заміну неможливо провести. А на ремонт я не згоден, оскільки не довіряю професіоналізму їх майстрів, та й сумніваюсь, чи взагалі можливо не в заводських умовах зробити якісний ремонт. Наприклад, той же антіфріз, звідки вони знають що там було залито і чи можна туди заливати іншу рідину?
-------------------- ==========
Bel |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 287 З нами з: 3-September 10 Користувач №: 1 476 Стать: Чол ![]() |
Взял железяку ASUS Xonar D2/PM. Звук ням ням стал. Теперь еще хорошие уши и колонки прикупить бы)
Если кто захочет брать звуковую карту - берите. За асус ручаюсь своими ушами. |
Sergyg |
![]()
Пост
|
Гидробиолог ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 947 З нами з: 1-April 09 З: Dnipropetrovsk Користувач №: 980 Стать: Чол Парк машин: мозок - понад GPU, CPU та GPU+CPU ![]() |
Несколько дней мучаюсь с изучением такой матери: http://www.ebay.com/itm/Arima-AMD-Opteron-...=item5ae9656f88
![]() кратко - 4-сокетная мать под Оптерон сокет 1207, редкая, разработка для серверов Google, видимо, в последнее время подверглись основательному апгрейду, потому отдаются задёшево. Инфы мало. Вот самый полный источник инфы: http://www.ebay.com/itm/110585626008?ssPag...984.m1436.l2649 а вот ишо фото (там не Xen, а VMware /кстати, на ноут (коре2дуо) я не пока смог запустить виртуальную машину в Хен/): http://www.ebay.com.au/itm/New-AMD-Opteron...=item19c0a65753 Виндовс установить нельзя. Только Линукс (дров нигде нету, вроде и не надо, есть инфа, что нужно ставить Suse Linux Enterprise) и через виртуализацию (Xen) - вроде можно поставить Виндовс Сервер 2008. Но пока вопрос в другом. На матери 2 разъема питания - 16-пин и 18-пин. Я в этом не силен , вот легко находится такой тред http://www.xtremesystems.org/forums/showth...t-F-3000-series там чел так лихо всё пишет (только вот НИ оДНОГО теста, никакого признака, что он её по-честному заюзал) так вот там чел в 16-пин вставил 2 * 8 - и это логично, т.е. это обычные +12В 2шт. по 8 пин [img]http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?attachmentid=106150&stc=1&d=1279567604[//img] а вот что в 18-пин впихнули 8-пин + 6-пин + пусто ?? т.е. это тоже +12В. Ведь на мамке нету 24-пин, как она будет стартовать, т.е. нету ни 3,3; +5; -12; ни зелёного/серого провода? Т.е. на фото ФЕЙК? /вообще, я чайник в этих проводах БП, мне сильно помогла такая табличка / http://rudocs.exdat.com/pars_docs/tw_refs/...ml_4f9961c3.jpg вот нашлись такие вроде как переходники на 18-пин: айн ![]() цвайн [img]http://data.stuartconnections.com/object/image?p=1100&i=1[//img] однако самое убедительно, имхо, вот это ![]() но цена - как полБП Что подскажете по поводу - как запитать эту мать от обычного БП ? т.е. переходники-коннекторы, или можно самому сделать? Хотя, блин, вот посмотрите на фото из лота хорошего проадвца, это БП, прилагаемый к сабжу и правда оба здоровых разъёма - только жёлтые и черные проводки /там пишут, что 45А на 12В, хотя пиковая нагрузка аж 800Вт, странненько, однако/ так как оно всё-таки работает? ![]() omg ![]() Це повідомлення відредагував Sergyg: Sep 17 2012, 23:32 |
smilesvua |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 857 З нами з: 5-January 11 З: Львов Користувач №: 1 573 Стать: Чол Парк машин: Core i7 2600K@4.5/32gb/HD7950@1000 + MBP 13" 2015. ![]() |
Если не секрет сколько стоит вместе с процами и памятью?
-------------------- Все будет хорошо.
![]() ![]() ![]() |
Sergyg |
![]()
Пост
|
Гидробиолог ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 947 З нами з: 1-April 09 З: Dnipropetrovsk Користувач №: 980 Стать: Чол Парк машин: мозок - понад GPU, CPU та GPU+CPU ![]() |
секретов нет, но, кажется, и особого смысла тоже (я ещё ничего не покупал :- )
вот тут больше мыслей: http://forum.overclockers.ua/viewtopic.php...=916032#p916032 цены были бы такие: мать с доставкой - 110уе 4проца с доставкой - 191уе память -мин. 4 планки *2гб ддр2 есс = 40уе итого 340уе + с радиаторами нужно решать |
A1ex01 |
![]()
Пост
|
![]() round catcher) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 365 З нами з: 27-August 08 З: Kyiv Користувач №: 809 Стать: Чол Парк машин: хз*X2/2/500/хз*5870 ц7x64 ![]() |
а если поставить плату сата контроллера, может и винда(серевер2008р2) станет?
или в чем проблема ее поставить? -------------------- |
Sergyg |
![]()
Пост
|
пофантазирую: Гугл антагонизирует с Майкрософт...
эта плата не имеет полной поддержки ACPI- как_тамего народ писал - от этого винда не может стать Линукса им более,чем достаточно ЗЫ: это я писал цену на бодрые процы 8389, а более древние (что надо) - отдают по ещё более низким ценам. Для кранчинга оно вполне интересно, ибо памяти только 40$ (с доставкой!) втулить и готово. (а ежели все 16 планок (32гб), то уже 160$, а 4-гиговыми (64гб max) в 2,5 раза Х за тот же объём, что брать 2-гиговыми) |
Sergyg |
![]()
Пост
|
панове,
чи кому відомо, як живиться така мама HP ProLiant BL465c G6 (Show/Hide) цікавить можливість застосування звичайного БЖ |
LSA |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 623 З нами з: 7-October 07 З: Kyiv Користувач №: 596 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Й9450 8G DDR2 QA90 16G DDR3 GTX 482 ![]() |
сам не мацав, але отим роз'ємом і живиться.
http://h41110.www4.hp.com/proliant/blades/ http://ru.wikipedia.org/wiki/Блэйд-сервер там-же і всі інтерфейси... -------------------- (Show/Hide) |
Sergyg |
![]()
Пост
|
ех,
я буду намагатись влаштувати серверну систему у прадавньому височенному корпусі для workstation (але там для мобо по висоті немає портібних 41см, будемо пиляти ![]() можливо будуть фотки )) в мене вже є майже все (процики зараз їдуть з Кореї), окрім мобо. Правда, вибір майже зроблено на користь такої мамусі (207$ пише, що нова, доставка з Германії доволі дешева) Там живлення 24+8+8, гадаю, проблем не має бути )) проте, селлэр має ще й першезгадану мамку, з видатною ціною в 67$ Ще раніше мав можливість розібратися з живленням мами від Dell - Ось чому хочеться з'ясувати, чи можна якось законектити звичайний БЖ з тим дивним роз'ємом (не знаходжу ніякого перехідника, подібного Делловому). Невже в НР такі страшнючі роз'єми на самих блоках живлення? LSA зараз здолав всі букви у посиланнях, не гадав, що все так погано. Так, раніше я й не знав, чим ті блейди відрізняються. Мабуть, цей непотріб не можна прилаштувати в своїй оселі. Специфікацїї на той роз'єм навряд чи можна знайти. І, напевно, ту схему не вдасться привести до вигляду 24+8*N ------------------- Здається, мамки треба пхати до подібної будки ![]() Нормального фото не вдається знайти. Тобто то є цілковитий фейл (на мої очі) Це повідомлення відредагував Sergyg: Oct 13 2012, 00:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 19th June 2025 - 07:08 |