![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
Мдя... Не вистачає ФАХу кей-проксі сервера... да, такая ферма более продуктивно могла бы на ОГРах работать ![]() -------------------- (Show/Hide) |
![]() ![]() |
Ale)( |
![]()
Пост
|
Соромлюсь щось писати ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 15 З нами з: 18-February 04 Користувач №: 41 Стать: Чол Парк машин: хтозна, десь з півсотні... ![]() |
тут моя власна "розробка" крутиться - dosdnetc на базі FreeDOS та клієнта MS Network Нічогісінько не знаю, що воно таке та з чим їдять, але теж такого хочу ![]() в мене було колись бажання зробити bootable CD- диск з Linux та прописати на нього днетівського клієнта, та так руки не дійшли.... існуюче рішення наскільки апаратнозалежне? існують якісь складнощі чи косяки в реалізації? Клієнт під DOS за швидкістю від WIN32 не дуже відрізняється? -------------------- |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
існуюче рішення наскільки апаратнозалежне? існують якісь складнощі чи косяки в реалізації? Клієнт під DOS за швидкістю від WIN32 не дуже відрізняється? щодо апаратів - x86-32.... косяки, поки немає механізму створення "чекпойнтів", точніше іх завантаження після сбою, не певен щодо підтримки нФорсних мережевих карт... інколи клієнт вівалюється з ексепшеном, але не дуже часто ![]() щось не те відбувається, якщо завантажувати одночасно кілька машин - можуть схопити один і той же блок і рахувати його паралельно, а потім ще раз і ще... ![]() швидкість така ж... -------------------- (Show/Hide) |
Ale)( |
![]()
Пост
|
Соромлюсь щось писати ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 15 З нами з: 18-February 04 Користувач №: 41 Стать: Чол Парк машин: хтозна, десь з півсотні... ![]() |
тоді не стану поки що влізати - повернусь до теми після відпустки, шкода, стільки заліза простоює...
-------------------- |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
тоді не стану поки що влізати - повернусь до теми після відпустки, шкода, стільки заліза простоює... можу дати імидж, працюватиме зі спільним буфером - надійність під питанням, але працюватиме ![]() зі. сьогодні зранку усі мережеві клієнти дружньо позависали, а я помітив тільки ввечері після роботи ![]() -------------------- (Show/Hide) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 18th July 2025 - 00:58 |