Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
| Sirchyk |
Aug 20 2011, 20:24
Пост
|
|
кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 41 З нами з: 3-August 08 З: м. Івано-Франківськ Користувач №: 791 Стать: Чол |
Доброго дня!
Створюю свій інтернет-магазин. Робота підходить до закінчення, але мене цікавить думка інших людей. Можливо щось треба змінити, щось поправити і т. д. Я в цій справі початківець, тому не судіть строго P. S. Не сприйміть як рекламу... |
| Alien |
Aug 20 2011, 20:40
Пост
|
![]() Разработчик MolDynGrid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 569 З нами з: 7-October 07 Користувач №: 594 Стать: Чол Парк машин: Q6600 2.4@3.0GHz\Asus p5kc\8Gb\8600GT\2 SATA: Sams 500Gb+ 500Gb + Seagate 400Gb |
серые кружочки под буквами в левом меню - лишние.
логотип друга уже другой. -------------------- |
| tyoma |
Aug 20 2011, 20:51
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 758 З нами з: 9-June 04 З: Надвірна Користувач №: 53 Стать: Чол |
А чо в баксах всьо?
-------------------- (Show/Hide) |
| nikelong |
Aug 20 2011, 21:41
Пост
|
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол |
Серые кружочки УГ - убери, поддерживаю Алиена.
Тёма, всё ок - уже есть и грн и уе Друзья - ДОУ. Одобряю Сайт хостится в Юнайтед Киндом. Гыы -------------------- |
| Sirchyk |
Aug 20 2011, 22:07
Пост
|
|
кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 41 З нами з: 3-August 08 З: м. Івано-Франківськ Користувач №: 791 Стать: Чол |
серые кружочки под буквами в левом меню - лишние. логотип друга уже другой. Про кружочки зрозумів. Не знаю чи зможу видалити - це одна з стандартних тем оформлення, я ще не доріс до того, щоб знати як це поміняти. Про логотип не зрозумів??? А чо в баксах всьо? Там в лівому нижньому куті можна вибирати валюту - гривні або долари, як Вам зручно. Серые кружочки УГ - убери, поддерживаю Алиена. Тёма, всё ок - уже есть и грн и уе Друзья - ДОУ. Одобряю Сайт хостится в Юнайтед Киндом. Гыы Про кружочки вже написав. Друзі - звичайно, а хто ж ще? Можу ще когось додати на правах обміну. Сайт гоститься в UK тому, що використано UCOZ сервіси, а в них ІМХО всі сервери там. |
| Waterfall |
Aug 20 2011, 22:52
Пост
|
![]() Эрудит ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 607 З нами з: 24-May 10 З: Україна,Одеса(Odessa) Користувач №: 1 401 Стать: Чол Парк машин: ПК: Pentium, 2.80 GHz Ноут:DELL Studio, 2.26 GHz |
Sirchyk, якщо Вас цікавить думка інших людей, то на мій погляд, саме в такому вигляді сайту, комерційний успіх задманого буде не дуже значним, а може навіть мінімальним.... Справа в тому, що Ви не вказуєте зовсім ніяких контактів та місцезнаходження фірми, як це роблять надійні інтернет-магазини.
А зараз покупець став дуже обережним, тим більше, що засоби масової інформації активно та неодноразово розповсюджували відомості щодо існуючих шахрайских схем в інтернет-торгівлі.... (кошти сплатив - товару нема). Тому це Ваша справа, але як би це ліпше сказати, я б у Вас нічого не придбав би. Зовсім інша справа (наводжу приклади, теж не для реклами) інтернет-магазинів, які ці відомості показують в закладках "Контакти","Зворотній зв`язок","Про фірму", "Про нас".... Назвіть закладку,як бажаєте та вважаєте доцільним, тоді довіра покупця збільшиться в декілька разів і люди до вас потягнуться! http://novostar.net/ http://showtec.od.ua/ http://www.tid.com.ua/tid1/showcase.php?parent=0 |
| Sirchyk |
Aug 20 2011, 23:00
Пост
|
|
Sirchyk, якщо Вас цікавить думка інших людей, то на мій погляд, саме в такому вигляді сайту, комерційний успіх задманого буде не дуже значним, а може навіть мінімальним.... Справа в тому, що Ви не вказуєте зовсім ніяких контактів та місцезнаходження фірми, як це роблять надійні інтернет-магазини. А зараз покупець став дуже обережним, тим більше, що засоби масової інформації активно та неодноразово розповсюджували відомості щодо існуючих шахрайских схем в інтернет-торгівлі.... (кошти сплатив - товару нема). Тому це Ваша справа, але як би це ліпше сказати, я б у Вас нічого не придбав би. Зовсім інша справа (наводжу приклади, теж не для реклами) інтернет-магазинів, які ці відомості показують в закладках "Контакти","Зворотній зв`язок","Про фірму", "Про нас".... Назвіть закладку,як бажаєте та вважаєте доцільним, тоді довіра покупця збільшиться в декілька разів і люди до вас потягнуться! http://novostar.net/ http://showtec.od.ua/ http://www.tid.com.ua/tid1/showcase.php?parent=0 Дякую за конструктивну критику. Але інформацію я вказав - ось вона. Можливо щось варто поміняти в оформленні |
| Waterfall |
Aug 20 2011, 23:02
Пост
|
![]() Эрудит ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 607 З нами з: 24-May 10 З: Україна,Одеса(Odessa) Користувач №: 1 401 Стать: Чол Парк машин: ПК: Pentium, 2.80 GHz Ноут:DELL Studio, 2.26 GHz |
Вибач, побачив.....Тоді - тільки удачі в починаннях!
|
| Sirchyk |
Aug 20 2011, 23:04
Пост
|
|
|
| Alien |
Aug 20 2011, 23:11
Пост
|
![]() Разработчик MolDynGrid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 569 З нами з: 7-October 07 Користувач №: 594 Стать: Чол Парк машин: Q6600 2.4@3.0GHz\Asus p5kc\8Gb\8600GT\2 SATA: Sams 500Gb+ 500Gb + Seagate 400Gb |
в контактах стоит добавить схему проезда и карту локации.
написать стоимость доставки. -------------------- |
| Rilian |
Aug 20 2011, 23:31
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 163 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера |
все контакты, телефоны, адрес, условия доставки, время работы - в титул страницы и в шапку на всех страницах крупным шрифтом с иконками
из "меню сайту" поудалять "МАРКЕТплюс" пошук - по центру наверх, и увеличить шрифт валюту - можно наверх, так как менюшка маленькая категории расставить по популярности -------------------- |
| Sirchyk |
Aug 21 2011, 12:10
Пост
|
|
в контактах стоит добавить схему проезда и карту локации. написать стоимость доставки. Вартість доставки відображається тут. Карту і схему добавлю, поки-що вивчаю як це зробити. все контакты, телефоны, адрес, условия доставки, время работы - в титул страницы и в шапку на всех страницах крупным шрифтом с иконками из "меню сайту" поудалять "МАРКЕТплюс" пошук - по центру наверх, и увеличить шрифт валюту - можно наверх, так как менюшка маленькая категории расставить по популярности Контакти додав. МАРКЕТплюс в меню це "фіча" а не "баг" Пошук не знаю як поставити по центру і змінити шрифт. Валюту переніс. Категорії по популярності - не зрозумів що мається на увазі. |
| Paul B.Atton |
Oct 19 2011, 17:04
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com |
МАРКЕТплюс в меню це "фіча" а не "баг" За цією "фічею" не видно інформації. Вибери: зрозумілий і зручний у користуванні магазин чи купа "фіч". -------------------- |
| Andrey Fenchenko |
Dec 27 2011, 14:39
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 809 З нами з: 23-January 06 З: Київ Користувач №: 160 Стать: Чол Парк машин: Ryzen 5 1400, GTX1650S Run 24*7*365 & Phenom II X4 B50 24*7*365 & More other |
Чтобы не окрывать новую тему, напишу здесь.
Имеется сайт abscar.info Если не брать во внимание контент (и ошибки которые там есть Сайт не мой Хочу узнать правильную цену шефу озвучили или -------------------- ==========
Правосудие по-Украински – это когда судят тех, кто прав… ========== (Show/Hide) |
| A1ex01 |
Dec 27 2011, 14:54
Пост
|
![]() round catcher) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 365 З нами з: 27-August 08 З: Kyiv Користувач №: 809 Стать: Чол Парк машин: хз*X2/2/500/хз*5870 ц7x64 |
-------------------- |
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 7th December 2025 - 09:45 |