![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Bel |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 287 З нами з: 3-September 10 Користувач №: 1 476 Стать: Чол ![]() |
Кто что думает о происходящем в Сирии?
(Show/Hide) |
![]() ![]() |
Panda |
![]()
Пост
|
![]() Kунг-фу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 258 З нами з: 19-August 03 З: Бандерштадт Користувач №: 5 Стать: Чол ![]() |
Посмотрите, что натворили исламисты в Дарайя, перед тем как их оттуда выбила армия... ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=33yLO63DWko Только не надо мне говорить, что это армия сделала! Ее постоянно обвиняют в использовании тяжелого вооружения в городах, а тут огнестрелы повсеместно. Убивали всех подряд со злости, где целыми семьями - это лояльные правительству. Посмотрите в глаза выживших! Вот вам другая правда, о которой многие и знать не хотят. Армию в таких городах встречают как наших в освобожденных от немцев городах во время Великой отечественной. Релакс, це не твоя війна. Звідки стільки наївного пафосу? Що ти побачив такого в тому роліку, що дає такі висновки? Ти супер-гуру війни і тактичних операцій в місті? В кантру пересидів? ![]() ![]() Текст ми всі не розуміємо, тому хай собі симпатична журналіста буде фоном. А по суті? Трупи на вулицях. Хто може сказати чи це вогонь атакучих чи це вогонь відступаючих? Калаш і там і там. Нам в кінці показують як армія стріляє не з танків, а з АК. То чого в наступному кварталі не може бути трупів цивільних від вогня армії? Нє, ну правда. Я зараз без політики. Що на відео може говорити про те, хто повбивав тих людей? І ті і ті могли. Люди, які коментують? Стоять люди в оточені озброєних солдат. Їх знімає урядове телебачення. Я не знаю що вони говорять, але думаю що будучі при здоровому глузді в цей момент ніхто не скаже що це зробили солдати. В кінці солдат прихиляє голову жінки і цілує її. Це не дуже по-східному. Підозрюю журналюги попросили такий кадр зробити. Особливої радості на обличчі бабуськи я не бачу. Я не звинувачую зараз нікого. І нікого не відбіляю. Я просто подивився ролік. Для мене він ніяк не може бути доказом ні версії одних, ні других. В данному випадку - незнання мови - во благо. Текст нас не може загрузити. А відео - показує що показує. если сирийские жители "за асада" то почему не создается народное ополчение против "боевиков" ? Дивно що Arbalet оволодіваючи ресурсом що я підкинув ![]() Але раз ми тут такі слова вживаємо, то от про про-урядову "шелупонь" - http://navoine.ru/matones-a-doce-euros-al-dia.html Мирне населення тікає куда може. Іорданія каже що вже має 150.000 біженців. Туреччина менше. Але так було завжди - хто може - тікає куда подалі. Це нормально. Arbalet - в своєму поцріотичному запалі ти забуваєш, що з обох сторін вмирають прості сірійці. Асад все одно приречений. Не пиши маєчні, за яку буде соромно через 2-3-6 місяців. ![]() -------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
Arbalet |
![]()
Пост
|
![]() Штандартенкранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 647 З нами з: 16-August 05 Користувач №: 119 Стать: Чол Парк машин: FX-8320 + 1070Ti ![]() |
Arbalet - в своєму поцріотичному запалі ти забуваєш, що з обох сторін вмирають прості сірійці. Ну во-первых, от поцреота слышу. И вообще, бросай привычку оскорбительные ярлыки навешивать. Прямо вижу троллфейс по ту сторону экрана. Асад все одно приречений. Не пиши маєчні, за яку буде соромно через 2-3-6 місяців. ![]() Тех якобы повстанцев я оскорбляю? Этот злобный радикальный исламинтерн? Думаешь, они победят? Не верю ни разу. Или это я осокорбляю убитых "постанцами" местных жителей, которых используют в качестве живого щита или фабрикуют ролики о зверствах крававага рэжима? Это ты побойся Бога защищать ублюдков, делающих такое! За полтора года ничего не сделали и еще за столько же не сделают, как бы ни пытались. Это тебе не Ливия. Бьют их по всем направлениям, и если бы не постоянная подпитка новым вольнонаемным мясом со всего Востока, то давно бы уже раскатали в блин. Додавят, не переживай. Арабская весна обламает клюв белоголового орлана об Сирию. ![]() -------------------- (Show/Hide) |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 156 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Arbalet, ты защищаешь Асада только потому что его поддерживает Путин ?
-------------------- |
Arbalet |
![]()
Пост
|
![]() Штандартенкранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 647 З нами з: 16-August 05 Користувач №: 119 Стать: Чол Парк машин: FX-8320 + 1070Ti ![]() |
Arbalet, ты защищаешь Асада только потому что его поддерживает Путин ? ![]() Обалдеть, как только появляется точка зрения отличная от вашей - сразу Путин где-то рядом! -------------------- (Show/Hide) |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 156 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Arbalet, ок, тогда расскажи почему _ты_ защищаешь клан который "правит" в Сирии (и это далеко не соседняя и братская нас страна) уже много лет ?
-------------------- |
Arbalet |
![]()
Пост
|
Arbalet, ок, тогда расскажи почему _ты_ защищаешь клан который "правит" в Сирии (и это далеко не соседняя и братская нас страна) уже много лет ? Я могу защищать любую вещь на свете и вправе не давать в этом никому отчета. Но на твой вопрос я конечно отвечу, если до сих пор не понятно. Ну не верю я в сирийскую революцию. Искусственно раздули всю эту фигню вокруг горстки отщепенцев, чтобы по отработанной технологии свергнуть неудобный режим. Неудобный не собственным гражданам, а кукловодам на мировой арене. Передел мира продолжается. Я против таких методов, против лицемерия и лжи, против крови и беспредела. Пока такая хрень продолжается на Земле, пока мы не научимся решать свои проблемы без крови и дерьма, можете забыть про звезды, про бессмертие, про все то, что мы давно бы имели, не правь в мире алчность, жажда власти и гордыня! -------------------- (Show/Hide) |
x3mEn |
![]()
Пост
|
![]() snow catcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 213 З нами з: 4-August 07 Користувач №: 563 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Arbalet, ок, тогда расскажи почему _ты_ защищаешь клан который "правит" в Сирии (и это далеко не соседняя и братская нас страна) уже много лет ? Но на твой вопрос я конечно отвечу, если до сих пор не понятно. Ну не верю я в сирийскую революцию. Путин теж не вірить в сирійську революцію. -------------------- ![]() (Show/Hide) |
Bel |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 287 З нами з: 3-September 10 Користувач №: 1 476 Стать: Чол ![]() |
Пока такая хрень продолжается на Земле, пока мы не научимся решать свои проблемы без крови и дерьма, можете забыть про звезды, про бессмертие, про все то, что мы давно бы имели, не правь в мире алчность, жажда власти и гордыня! ![]() ![]() К слову, если представить сколько сознательно людьми тратится денег в мире впустую, даже на азартные игры... Ахренеть можно! Я уже не говорю о других бессмысленных играх или развлечениях, конечно с моей точки зрения. Но как говорится - каждому свое! Общество потребления succeed. |
Bel |
![]()
Пост
|
|
Sonechko |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 311 З нами з: 27-June 08 З: Київ Користувач №: 768 Стать: НеСкажу Парк машин: Ryzen 1700X 3.6GHz, 32G RAM, MSI Gaming 2xRX480 4G ![]() |
Ох і брєд, хто дивиться ОРТ чи будь які російські новини і не виникає поривів блюванути варто почати читати книги і дивитись фільми... Відразу пораджу :
Wag the dog (1997) (Хвост виляет собакой) - фільм про те як америка починає війну з Албанією. Якби народ не підтримував повстанців, вже б давно армія їх знищила як любий спецназ банду бандитів. Уявіть що в Україні чи Росії проти уряду починають виступи, що, знову Америка проспонсорувала? Також мушу розчарувати тих хто вірить що Помаранчева революція спонсорована Америкою і Грузія напала на Росію, це брєд. Надіюсь охопив максимально російсько-пропагандистських моментів про які треба розповісти правду? =) -------------------- ___
![]() ![]() |
Arbalet |
![]()
Пост
|
Жан-Мари Ле Пен аплодирует сторонникам Каддафи в Сирте. Режим Асада – «легитимен»
http://trueinform.ru/modules.php?name=News...rticle&sid=2423 Редирект на ссылку не пускает, и не в первый раз замечаю такое. Интересно, почему бы это? Поди пресловутая свобода слова во всей красе. ![]() Париж. Почетный председатель Национального фронта Жан-Мари Ле Пен выразил восхищение "защитниками Сирта, которые противостоят всему миру" в Ливии, после чего также заявил, что сирийское правительство "легитимно в своей борьбе с вооруженными бандами". В его еженедельном видеоблоге Ле Пену задали вопрос о поездке госсекретаря по внешнеэкономическим связям Франции Пьера Лелуша в Ливию для содействия французским компаниям. «Будет видно», – прокомментировал бывший вождь НФ, продолжив: «Я снимаю шляпу перед защитниками Сирта, которые противостоят всему миру и являют собой пример героизма и решимости». Солдаты, преданные свергнутому диктатору Каддафи оказывают отчаянное сопротивление силам нового ливийского режима в Сирте в 360 км восточнее Триполи. "Они еще не закончили ее (Ливию – прим. ред.) уничтожать, а уже слетаются стервятники, пытающиеся поворачивать делишки с нашими деньгами. Ведь после разрушения Ливии нас пригласят отстроить ее заново, разумеется на наши, а не на их средства", – продолжил Ле Пен. Спрошенный затем о Сирии, он начал изобличать "лживую пропаганду французских СМИ" по поводу выступлений в поддержку режима Башара-аль-Асада, которые проходили в среду в Дамаске. "Сирийцы говорят, что там был миллион демонстрантов и действительно, там можно видеть огромную массу людей. А во французских СМИ это было представлено, как выступление нескольких десятков тысяч человек", – сказал Ле Пен, обличая тех, кто "совершенно очевидно хочет свергнуть Асада и развалить Сирию". "Я считаю, что сирийское правительство "легитимно в своей борьбе с вооруженными бандами, пытающимися захватить власть (...) и я знаю, что именно сирийские власти являются защитниками христиан на Ближнем Востоке", – продолжил Ле Пен. Если Сирия падет, ее «диктатор», который, кстати, уже провел все реформы, которые от него требовали, будет свергнут вслед за Бен-Али, Мубараком, Каддафи, Саддамом Хусейном, со всеми этими анти-исламистскими арабскими лидерами, которые защищали христиан. Они были свергнуты с помощью Запада. Возможно не такой уж он (Запад. k_l.) и христианский", – заключил Ле Пен. -------------------- (Show/Hide) |
Arbalet |
![]()
Пост
|
-------------------- (Show/Hide) |
Panda |
![]()
Пост
|
![]() Kунг-фу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 258 З нами з: 19-August 03 З: Бандерштадт Користувач №: 5 Стать: Чол ![]() |
Arbalet, ок, тогда расскажи почему _ты_ защищаешь клан который "правит" в Сирии (и это далеко не соседняя и братская нас страна) уже много лет ? Я могу защищать любую вещь на свете и вправе не давать в этом никому отчета. Но на твой вопрос я конечно отвечу, если до сих пор не понятно. Ну не верю я в сирийскую революцию. Искусственно раздули всю эту фигню вокруг горстки отщепенцев, чтобы по отработанной технологии свергнуть неудобный режим. Неудобный не собственным гражданам, а кукловодам на мировой арене. Передел мира продолжается. Я против таких методов, против лицемерия и лжи, против крови и беспредела. Пока такая хрень продолжается на Земле, пока мы не научимся решать свои проблемы без крови и дерьма, можете забыть про звезды, про бессмертие, про все то, что мы давно бы имели, не правь в мире алчность, жажда власти и гордыня! Тобто я правільно розумію, що в регіоні, який не вилазить з воєн років так 60 останніх є країна Сірія з фантастично щасливим населенням, багатим, розумним. Там всі живуть як в раю. Нема конфліктів релігійних, міжнаціональних. Два добрих царя(теперішний і його татусь) - побудували реальну Утопію в кривавому регіоні? Вони ніколи не вбивали своє населення? Татусь і синок прийшли до влади в результаті чесних виборів. Конституцію міняли під синка виключно з міркувань блага для народу. Однопартійна система - найкраща політична система в світі! Ура, таваріщі ![]() Нє, ну правда, як в такій прекрасній країні тотального щастя і процвітання можуть завестись люди, яким не подобається цей прекрасний олігархічно-кривавий режим? Arbalet, - ну ти доросла людина. Здається... Ти правда думаєш що ото все там було? Що там нема кому бути назедоволеним? Та ту ж банальну педівікію прочитай про татуську нинішнього царя. Він як до влади прийшов? Зібралась купка людей і постріляла "папєредніков". Такий стиль життя там. Це глибока народна традиція. Ти почитай і подумай. Ніякі революції на рівному місті не бувають. Правителі самі старанно роблять все, щоб народ захотів їх постріляти. Сцилка на Ле Пена чудово відкривається. Паранойю треба лікувати ![]() А ти зовсім в політиці не розбираєшься? Чи просто нема лінків від пристойних людей, то ти вже і аргументи дурачків всяких тягнеш? По-перше він давно на пенсії. А по-друге він же їхній такий собі дурачок Тягнибок. Може трохи розумніший, але ультраправі смердять в любій країні і в пристойному товаристві наводити слова таких вонючок - це моветон. ![]() Ну а відео від Раша Телевіжен - смішно, але не в тему. Клоуни є всюди. Як серед мігрантів, так і серед журналізд. -------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
Arbalet |
![]()
Пост
|
Тобто я правільно розумію, що в регіоні, який не вилазить з воєн років так 60 останніх є країна Сірія з фантастично щасливим населенням, багатим, розумним. Там всі живуть як в раю. Нема конфліктів релігійних, міжнаціональних. Два добрих царя(теперішний і його татусь) - побудували реальну Утопію в кривавому регіоні? Вони ніколи не вбивали своє населення? Татусь і синок прийшли до влади в результаті чесних виборів. Конституцію міняли під синка виключно з міркувань блага для народу. Однопартійна система - найкраща політична система в світі! Ура, таваріщі ![]() Нє, ну правда, як в такій прекрасній країні тотального щастя і процвітання можуть завестись люди, яким не подобається цей прекрасний олігархічно-кривавий режим? У тебя развитая фантазия - так ловко надоить березового сока из сосновых шишек. ![]() ![]() Асады, конечно, не пряники, но покажи мне хоть одного правителя, кем бы всецело были довольны граждане? Такого в принципе быть не может - всегда были, есть и будут несогласные. Южные народы они объективно горячее северных, религиозные трения сегодня у них - это отражение нашего, северного, средневековья. И пусть бы себе сами разбирались. Нет, надо запустить в этот улей свою руку и как следует там поворошить, а то им своих проблем мало. Но в одном ты все-таки прав - надо ознакомиться с историей Сирии по-внимательнее. Тогда можно будет аргументированно изобличать ложь и пропаганду таких как ты. Хотя может быть ты действительно веришь в рэволюцию, а не с улыбкой авгура ждешь победы доллара во всем мире... По поводу не работающего линка - работает, ага, уже. Починили, видимо, за что спасибо. ![]() -------------------- (Show/Hide) |
Bel |
![]()
Пост
|
Профессор экономики Крейг Робертс, бывший зам. министра финансов США: сможет ли пережить мир высокомерие Вашингтона?
Ну и специально для Панды ссылка на первоисточник, а то мало ли что журналюги пишут: Can The World Survive Washington’s Hubris? |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 17th June 2025 - 16:39 |