![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
tit2 |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 235 З нами з: 4-January 06 З: Луцьк Користувач №: 151 Стать: Чол Парк машин: 1 ![]() |
Всё-же, иногда хочется просто поболтать, когда все клиенты распределённых вычислений установлены и настроены должным образом, и у нас появляется время "для тэрэвэнив"
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
YuRi |
![]()
Пост
|
![]() BOINC-одессит ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 680 З нами з: 6-May 06 З: Odessa Користувач №: 211 Стать: Чол Парк машин: 25, від P-III/650 до C2D E4400@3GHz, переважна більшість Celeron 430@2.025GHz ![]() |
Так, первый этап квеста пройден: некоторые проги УЖЕ могут видеть телефон. Т.е. дрова таки встали. Осталось дело за малым: найти что-то, что сумеет выдрать из телефона справочник и конвертнуть его в эксель.Ну или хотя бы в оутлук. А M$ ActiveSync использовать не судьба?Маленькое уточнение: нужна прога, работающая на висте. -------------------- Гармонично недоразвитая личность
(Show/Hide) |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
YuRi,
Вопрос решился использованием Motorola Phone Tools v.5.0.7a А что такое M$ ActiveSync я не то шо "несудьба", я вообще незнаю что это такое ... -------------------- |
YuRi |
![]()
Пост
|
![]() BOINC-одессит ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 680 З нами з: 6-May 06 З: Odessa Користувач №: 211 Стать: Чол Парк машин: 25, від P-III/650 до C2D E4400@3GHz, переважна більшість Celeron 430@2.025GHz ![]() |
Это мелкософтовская програмка для синхронизации данных записной книжки (контакты, задачи, почта) телефонов и КПК с аутглюком твоего ПК.
Входит в стандартную поставку всех телефонов и КПК, работающих на базе семейства WinCE (Windows Mobile (WM 5, 6, 6.1) и Pocket PC (Pocket PC 2002-2003, Pocket PC 2003 SE)). Можно скачать (бесплатно! ![]() -------------------- Гармонично недоразвитая личность
(Show/Hide) |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
YuRi,
Проблема в том что я убрал галочку напротив "установить оутглюк" при инсталляции охвыса. Посему на компе нет ни оутглюка, ни активсинка. А так-же рядом нет устройств на базе винмобиле или покетПС ![]() -------------------- |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 162 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Имхо - часть темы в Софт / Софт для Motorola
-------------------- |
YuRi |
![]()
Пост
|
рядом нет устройств на базе винмобиле или покетПС А я почему-то считал, что Бритва на ВинМобайл работает...![]() -------------------- Гармонично недоразвитая личность
(Show/Hide) |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 162 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
куча интересных новостей
Воздушный шар на Титане / Астрономы увидели массовое зарождение звезд / Внеземная жизнь может быть обнаружена до 2025 года - 4 Новости [Наука / Космос] http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1250685 Приз в 9 150 000$ / Трогательная история одного слоненка / Последний самец галапагосской черепахи может остаться без потомства [В мире] http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1250729 -------------------- |
nikelong |
![]()
Пост
|
Я непонял, янки шо, не преходят на лет/зим время? о_0
-------------------- |
Burzum |
![]()
Пост
|
![]() D.NET'чик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 113 З нами з: 27-April 05 З: Вінниця-Kиїв-Львів Користувач №: 106 Стать: Чол Парк машин: Майже 0 ГГц ![]() |
Янкі переходять, але загальнопланетним стардартом вважається UTC. Я так розумію, що цей еталонний годинник не переводять на зимовий час. Отже, змагання починається сьогодні о 20:00.
Прошу вибачення за помилку! |
YuRi |
![]()
Пост
|
Найк, янки здесь не при чем.
UTC (Coordinated Universal Time) - универсальная (всеобщая) точка отсчета, от которой отсчитываются все временные зоны. "Привязана" к Гринвичскому нулевому меридиану, поэтому также известна как GMT (Greenwich Mean Time). Переход на зимнее/летнее время определяется правительством конкретной страны (в США - конкретного штата). UTC наднациональна и поэтому на летнее время не переводится. Поэтому зимой, когда мы находимся в зоне EET (Eastern European Time), у нас смещение UTC/GMT +2 hours. А летом, когда мы переходим в зону EEST (Eastern European Summer Time), действует смещение UTC/GMT +3 hours. -------------------- Гармонично недоразвитая личность
(Show/Hide) |
fanata |
![]()
Пост
|
![]() Бронтокранчер ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 31 З нами з: 21-October 08 З: .ua Користувач №: 849 Стать: Чол Парк машин: > 0 ![]() |
Блін. Валяюся вдома бо захворів.
Бацилла я! ![]() Щодо 100К то тут я просто боюся наважитися на такий сурйозний крок. Ну взяв я в оборот 1 з 15-ти процесорів однієї фермочки, але ж зараза там є такі нюанси що реально не піду в підставу. Хех. Жаба дусить бо там народ таки заслуговує на те аби я трішки поюзав їх ресурси. Спробую натомість віддалено накрити з 30-40 компів з денним режимом роботи. Для девирсифікації джерел так би мовити. Мій прогноз - проект завершиться 23 грудня! ![]() -------------------- ...всі там будемо...
|
fanata |
![]()
Пост
|
![]() Бронтокранчер ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 31 З нами з: 21-October 08 З: .ua Користувач №: 849 Стать: Чол Парк машин: > 0 ![]() |
а я бы встртился ещё раз со всеми. только не больше одного бокала ))) а то потом... Розповідаю прикол щодо пива. Ніч. Переводимо кантору на продакшн-систему. ![]() Усі тазіки перевстановлюються і відразу тестуються усі сервіси та тд. Я та ще чувак в парі та 3 представника банку-замовника. Десь 1-2 ночі. Наші колеги вже втомилися та зголодніли. Приходять та пропонують поїхати за їжею. Я відмовляюся і прошу лише 2 літри пива. ВОНИ В ШОЦІ! ![]() Виявляється, те саме сказав і мій колега СЛОВО В СЛОВО! ![]() Далі вони ше більше офігіли, коли ми (в окремих кабінетах сиділи) бахнули по пивку і як ні в чому не бувало далі зосереджено піднімали рішення. Так шо - потрібно тренуватися пити пиво ![]() ![]() По 2 літри на брата це нармуль! Головне не записати потім горілкою, точніше можна, але не можна горілку пивом запивати. А то буде як завжди ;-) ![]() Блін. Ну мене форумна система підкололоа - підпис профіля (Зацікавився розподіленими). Мда.... не зацікавився, а повернувся! ;-) ой хе-хе-хе! ![]() -------------------- ...всі там будемо...
|
Burzum |
![]()
Пост
|
![]() D.NET'чик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 113 З нами з: 27-April 05 З: Вінниця-Kиїв-Львів Користувач №: 106 Стать: Чол Парк машин: Майже 0 ГГц ![]() |
а я бы встртился ещё раз со всеми. только не больше одного бокала ))) а то потом... Розповідаю прикол щодо пива. Ніч. Переводимо кантору на продакшн-систему. ![]() Усі тазіки перевстановлюються і відразу тестуються усі сервіси та тд. Я та ще чувак в парі та 3 представника банку-замовника. Десь 1-2 ночі. Наші колеги вже втомилися та зголодніли. Приходять та пропонують поїхати за їжею. Я відмовляюся і прошу лише 2 літри пива. ВОНИ В ШОЦІ! ![]() Виявляється, те саме сказав і мій колега СЛОВО В СЛОВО! ![]() Далі вони ше більше офігіли, коли ми (в окремих кабінетах сиділи) бахнули по пивку і як ні в чому не бувало далі зосереджено піднімали рішення. Так шо - потрібно тренуватися пити пиво ![]() ![]() По 2 літри на брата це нармуль! Головне не записати потім горілкою, точніше можна, але не можна горілку пивом запивати. А то буде як завжди ;-) ![]() Блін. Ну мене форумна система підкололоа - підпис профіля (Зацікавився розподіленими). Мда.... не зацікавився, а повернувся! ;-) ой хе-хе-хе! ![]() Є серйозні підстави вважати, що ти львів"янин. Якщо так - чи не зробити нам зустріч львівських (всім, хто доїде - теж велкам!) кранчерів? Я знаю заклад у Львові, де наливають найзачотнішу в Україні (!) медовуху! ![]() |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Burzum, ви з Фанатою трохи розминулися у часі.
![]() Хех. Я ніяк не дістануся до віддаленої ферми. Мабуть трохи б підняв надої... -------------------- |
Rilian |
![]()
Пост
|
Fanata вроде на nike-сходке был...
-------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 3rd August 2025 - 17:56 |