![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 162 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
"Ожидается подтверждение о приеме данных" - это значит что результаты уже отосланы и задержка на этапе приёма или значит что какая-то часть данных будет еще запрашиваться из моего компа? Вопрос для меня важен )) т.к. уехал из города и доступа к своему ПК иметь не буду (включить его не смогу). сервер который принимает файлы, обычно не связан с сервером выдачи и управления заданиями. поэтому в БОИНКе клиент должен подтвердить что он отправил файлы и они приняты сервером. Это происходит обычно при следующем контакте (например для запроса задания). Подтверждение не уходит сразу якобы чтобы не перегружать сервер запросами. Можно это включить в cc_config https://distributed.org.ua/forum/index.php?showtopic=4323 -------------------- |
Sonechko |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 311 З нами з: 27-June 08 З: Київ Користувач №: 768 Стать: НеСкажу Парк машин: Ryzen 1700X 3.6GHz, 32G RAM, MSI Gaming 2xRX480 4G ![]() |
Народ, таке питання по проекту.
Які проекти з ВЦГ калорійні? Я поставив отримувати чисту енергію і очистку води, але там завдання не часто щось видають (у воді часто, енергію цікаво було саме), тому HCC ще фігачу, просто думаю враховуючи комп'ютерні вимоги там дуже високі, і те що на 4-ох компах яких кранчаться завдання (мій і 3 друзів) є можливість і по оперативі і по швидкодії любі завдання взяти, у всіх 8Гб 4-8 ядер/потоків, є резон брати вимогливі завдання чи втихаря HCC пиляти далі? Чи яка взагалі фішка кранчинга як оце дехто "по 10к у кожному проекті"? Це типу собі для галочки чи в чом фішка?) -------------------- ___
![]() ![]() |
x3mEn |
![]()
Пост
|
![]() snow catcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 213 З нами з: 4-August 07 Користувач №: 563 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Чи яка взагалі фішка кранчинга як оце дехто "по 10к у кожному проекті"? Це типу собі для галочки чи в чом фішка?) За всіх відповідати не стану, відповім за себе. В принципі я почав кранчити всі проекти підряд просто із цікавості, які взагалі є проекти, чим вони займаються, які з них складні щодо видобування очок і таке інше. Але вже коли починаєш кранчити, то виникає природня задача - на всі проекти потужностей не вистачає і треба обирати, до якого часу чи порогу їх кранчити. Відповідь дала весела статистика на Free-DC, де по кожному гравцю показують, скільки у нього проектів із >= 1K очок, >= 10K і т.д. При цьому є рейтинг за цими показниками як у світі, так і в команді. Спочатку я намагався набрати як мінімум 1000 очок в кожному проекті, тепер от пробую добрати до 10К. Паралельно в мене із Rilian виникло змагання щодо 10К, хто перетне цей поріг, набравши менше очок, ніж суперник. Просто так кранчити цікавіше. Тут не просто "включив мотужності на максимум", як під час челенджу, тут цікавіше, треба розрахувати, коли саме треба зупинитись, щоб перетнути цю межу ледь-ледь після 10К. До того ж на фрішніках ведеться весела статистика, називається Trigggls - це кількість проектів, в яких кількість балів рівно між 10000 і 10100. За цим показником Rilian перший не тільки у команді, а й у світі. На зараз в нього таких проектів аж 27. Він навіть просив переназвати цей показник Rilians, але автор статистики, Bok, йому відмовив, пообіцявши так назвати наступну веселу статистику. Я потихеньку наближуюсь до його показника, але до нього мені ще далеко. Зате я перший в команді за такою статистикою, як Boks і Teraboks. Це кількість проектів, де кількість балів між 100'000 і 101'000, та 1'000'000 і 1'000'100 відповідно. Так, я не помилився, набрати Teraboks навіть важче, ніж Boks, дозволений діапазон лише 100, а у Boks - 1000. Мабуть це тому, що одним із лідерів за статистикою Boks є... сам Bok! І якщо діапазон буде менший, його досягнення буде не таким вже і вражаючим - 19 проектів. Я думаю, що Rilian дасть тобі відповідь із свого боку, чому саме 10K, але основна ідея зводиться до того, що таким чином ми а) допомагаємо всім молодим проектам б) встановлюємо певний рейтинг команди і країни у всіх доступних проектах в) підвищуємо власну "веселу" статистику на Free-DC -------------------- ![]() (Show/Hide) |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 162 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Sonechko,
x3men все правільно сказал, кроме одного пункта. набирая 10к в новых проектах я как бы задаю планку для обгона нашей команды. потому что не все кранчеры набирают даже тысячу. в итоге, наша команда с 10к стабильно может висеть в первой сотне, доольно долго по теме, на данный момент наиболее калорийным являются последние 3 проекта http://i137.photobucket.com/albums/q210/Se...CGDashboard.png -------------------- |
Dromage |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 095 З нами з: 6-March 12 З: Кривий Ріг Користувач №: 2 942 Стать: Чол Парк машин: домашня конячка: i5-4690K, домашній ішачок: pentium B970 ![]() |
X0960059530375200511151836_ 2-- PTO Server Aborted 13.03.12 04:38:53 13.03.12 09:16:18 0.00 0.0 / 0.0
Пичалька приключилась ![]() -------------------- |
Death |
![]()
Пост
|
![]() <script ///> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 6 371 З нами з: 5-November 03 З: Kyiv Користувач №: 26 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: гидропарк jabber:deadjdona@gmail.com ![]() |
Account Number: 357608
DeadJDona -------------------- |
Sonechko |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 311 З нами з: 27-June 08 З: Київ Користувач №: 768 Стать: НеСкажу Парк машин: Ryzen 1700X 3.6GHz, 32G RAM, MSI Gaming 2xRX480 4G ![]() |
Підкажіть таке питання, підсів трошки на чисту воду, і тут є 2 типи завдань, але що особливо цікавить - є якась залежність від швидкості обрахунку завдання відповідно до тегу : "Приблизна швидкість обрахунку"
![]() ![]() Цікавить чи є може якась оптимізація у цих нових завдань, може їх варто робити більше (по часові виграш невеликий, біля 20% лише). -------------------- ___
![]() ![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
Sonechko, у тебя комп всегда подключен к инету? если да, то такой большой кэш не обязателен. 0.1 день пойдет
тогда не будет скапливаться такая большая очередь почти посчитанных заданий по поводу "примерной скорости", я не в курсе от чего она зависит. этот параметр вообще меняется или нет ? при старте ВЮ он такой-же ? -------------------- |
Dromage |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 095 З нами з: 6-March 12 З: Кривий Ріг Користувач №: 2 942 Стать: Чол Парк машин: домашня конячка: i5-4690K, домашній ішачок: pentium B970 ![]() |
Ну так что... когда там десяточек добровольцев на таблички наберется?
![]() -------------------- |
Sonechko |
![]()
Пост
|
UP!!!
(Show/Hide) -------------------- ___
![]() ![]() |
mysterix |
![]()
Пост
|
кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 52 З нами з: 12-July 07 З: Кривой Рог Користувач №: 555 Стать: Чол Парк машин: PIV 3ГГц (630), 3ГБ ОЗУ DDR2, ATI HD5450 512МБ DDR2 ![]() |
А только у меня одного вот уже который день не качаются задания в WCG?
![]() |
vitalidze1 |
![]()
Пост
|
![]() ЮЗЕР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 367 З нами з: 17-May 09 З: Вінниця Користувач №: 1 029 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: ~15-20 компліхтерів. ![]() |
А только у меня одного вот уже который день не качаются задания в WCG? ![]() перепідключи проект, в мене все качає, проблем нема. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
KING100N |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 747 З нами з: 17-October 08 Користувач №: 847 Стать: Чол ![]() |
mysterix,
Последние пару дней серверы обновляли, у меня задания тоже с перебоями шли. Обычно они предупреждают заранее о подобном на оффоруме; всегда можно глянуть -------------------- ![]() |
mysterix |
![]()
Пост
|
кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 52 З нами з: 12-July 07 З: Кривой Рог Користувач №: 555 Стать: Чол Парк машин: PIV 3ГГц (630), 3ГБ ОЗУ DDR2, ATI HD5450 512МБ DDR2 ![]() |
|
vitalidze1 |
![]()
Пост
|
![]() ЮЗЕР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 367 З нами з: 17-May 09 З: Вінниця Користувач №: 1 029 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: ~15-20 компліхтерів. ![]() |
дивно, щоб комп не простоював, порахуй ПОЕМ, або розетту, а хлопці правду кажуть, у ВЦГ зараз серваки обновляють, тому іноді є затупи.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 12th August 2025 - 00:52 |