![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Paul B.Atton |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 520 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Лермонтов М. Ю.
Прощай, немытая Россия, Страна рабов, страна господ, И вы, мундиры голубые, И ты, им преданный народ. Быть может, за стеной Кавказа Сокроюсь от твоих пашей, От их всевидящего глаза, От их всеслышащих ушей. 1841 А.С. Пушкин Паситесь, мирные народы! Вас не разбудит чести клич. К чему стадам дары свободы? Их должно резать или стричь. Наследство их из рода в роды Ярмо с гремушками да бич. 1823 ![]() И.П. Павлов - Об уме вообще, о русском уме в частности. Нобелевская лекция. Догоним и перегоним Таджикистан по темпам роста ВВП! http://naganoff.livejournal.com/45924.html Юрий Нестеренко Исход * * * Хватит уже этих интеллигентских соплей (ложащихся, кстати, все в ту же парадигму бессмысленного самопожертвования ради большого стада) и беготни с моющими средствами вокруг черного кобеля. Этот кобель сожрет вас и не подавится, как сожрал всех ваших предшественников, а белее все равно не станет. Восемь столетий кровавого скотства и тупой подлости, восемнадцать проваленных попыток модернизации - мало? Пора уже признать очевидную истину: эта страна и этот народ БЕЗНАДЕЖНЫ. * * * Российскому государству удалось лишь одно несомненное достижение, над которым веками бились философы и моралисты: оно дало миру простой и четкий критерий Добра и Зла. А именно, если Россия что-то искренне, не для проформы, одобряет и поддерживает - значит, это зло. Если же она выступает резко против чего-либо - значит, это добро. * * * Нашим врагом является не только кремлевский режим. Нашим врагом - и врагом всего свободного мира, всей западной цивилизации, всех принципов, которые нам дороги - является Россия как таковая. Дело не в конкретных злобных недомерках на троне и даже не в конкретном общественно-политическом устройстве. Россия остается и останется злом при всех режимах и любых правителях. Зло в самой ее сути, и потому бессмысленны любые попытки ее "исправить", "улучшить", "освободить", "спасти". Россия - это не то, ЧТО следует спасать, а то, ОТ ЧЕГО следует спасать. * * * Что, опять интуитивные протесты? "Как же так, все-таки родина!" Да, да, столетиями они ловят нас в эту ловушку. Сколько человек погубили и собственные, и чужие жизни - к примеру, бывшие белогвардейцы, ставшие агентами НКВД - заглотив этот ржавый крючок: "Но вы же патриот России?" Хватит! Что такое "родина"? Всего лишь территория, где нас с вами угораздило родиться. Разве рожденный в рабском бараке обязан любить этот барак? Напротив - его стремление уничтожить свою тюрьму еще сильнее и обоснованнее, чем у стороннего наблюдателя, знакомого с ужасами рабства лишь теоретически! Россия есть зло, причем - мирового масштаба. Зло должно быть уничтожено. Следовательно, все, что направлено против России, есть благо. -------------------- |
![]() ![]() |
Panda |
![]()
Пост
|
![]() Kунг-фу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 258 З нами з: 19-August 03 З: Бандерштадт Користувач №: 5 Стать: Чол ![]() |
один Гобліна слухає, другий Вассермана - народ - вас в якому зоопарку вирощували? Де так мізки відбивають? Ну якби вам по 60 років було і все ваше життя в СРСР залишилось - це "коли уй стояв і дівки давали" - я ще можу зрозуміти тоді цю ностальгію... Але коли сучасні молоді люди слухають(читають) цих ублюдків? ![]() хоча... є одне пояснення... називається - "імперське мислення" "словоблудіє" цих "гуру" просто бальзам на душу тим, хто і далі хоче плювати на пацаків і почувати себе вищою расою але це не лікується... -------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
Arbalet |
![]()
Пост
|
![]() Штандартенкранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 647 З нами з: 16-August 05 Користувач №: 119 Стать: Чол Парк машин: FX-8320 + 1070Ti ![]() |
вас в якому зоопарку вирощували? Де так мізки відбивають? Ну якби вам по 60 років було і все ваше життя Не в первой слышать такие пассажи от ув. Панды. Судя по всему, его выращивали в том же зоопарке, только в другой клетке. В самом деле, манера общения напоминает обезъяни повадки, которые когда видят что-то их раздражающее - орут с веток и забрасывают огрызками и какашками. Научись уважать собеседника, какими бы ни были его взгляды! -------------------- (Show/Hide) |
Bel |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 287 З нами з: 3-September 10 Користувач №: 1 476 Стать: Чол ![]() |
Arbalet, с языка снял. Только что хотел это написать.
------------------ Действительно, почему мы "с имперски промытыми мозгами и идеологией "сил зла"" не позволяем себе унижающие высказывания в сторону оппонента? Наверное наша культура осталась на уровне хомо эректуса еще в его зародыше, и бросаться какашками в других биологических сородичей, еще не научили более развитые обезьяны. |
Sonechko |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 311 З нами з: 27-June 08 З: Київ Користувач №: 768 Стать: НеСкажу Парк машин: Ryzen 1700X 3.6GHz, 32G RAM, MSI Gaming 2xRX480 4G ![]() |
мы "с имперски промытыми мозгами и идеологией "сил зла"" От мене лише дивує що це можете зрозуміти, а те що така точка зору являється далеко не нейтральною це зрозуміти важко? Боюсь у вас якраз какашками ніхто не кидався, ви просто відстоюєте точку зору 49% українців що голосували за Яника і 146% росіян Ростовської області що голосували за царька свого, і какашки летять саме у їх сторону. ![]() Не варто ображатись, вчитись ніколи не пізно, просто ви так вперто відкидаєте усі факти і ідеалізуєте сучаний політичний стан і імперські погляди Росії що аж гидко ![]() -------------------- ___
![]() ![]() |
Waterfall |
![]()
Пост
|
![]() Эрудит ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 607 З нами з: 24-May 10 З: Україна,Одеса(Odessa) Користувач №: 1 401 Стать: Чол Парк машин: ПК: Pentium, 2.80 GHz Ноут:DELL Studio, 2.26 GHz ![]() |
один Гобліна слухає, другий Вассермана - народ - вас в якому зоопарку вирощували? Де так мізки відбивають? Ну якби вам по 60 років було і все ваше життя в СРСР залишилось - це "коли уй стояв і дівки давали" - я ще можу зрозуміти тоді цю ностальгію... Але коли сучасні молоді люди слухають(читають) цих ублюдків? Нє, це, напевно, особистісна особливість характеру конкретної людини... Чого ж мені мозок не промили, якщо зі своїх 50, я 30 років прожив в совдепії і зовсім не переживаю, що імперія мідним тазіком накрилась. А для "пущєй убєдітельності", з метою уникнення звинувачень різноманітних телепнів, які докопувалися до мене: "тебе советская власть выучила і дала высшее образование", в 2002 році закінчив українську академію в Києві (вчився реально) і отримав другу вищу освіту. Вірно каже Sonechko, вчитися ніколи не пізно... І погляди, які висловлюють Panda і Sonechko, мені теж чогось ближче до душі! ![]() P.S. І Death також... ![]() |
Death |
![]()
Пост
|
![]() <script ///> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 6 371 З нами з: 5-November 03 З: Kyiv Користувач №: 26 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: гидропарк jabber:deadjdona@gmail.com ![]() |
тем более шо при совке интернета не было )))
а щас есть!! -------------------- |
Panda |
![]()
Пост
|
![]() Kунг-фу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 258 З нами з: 19-August 03 З: Бандерштадт Користувач №: 5 Стать: Чол ![]() |
Arbalet, Bel, - ваша тіпа тонка іронія - не розумна, не тонка і не іронія.
Все дуже просто. Один з ваших гуру відмовляє у існуванні такому народу як українці, другий вилизує дупу кату і монстру таваріщу Сталіну. Що робить нормальна людина коли натрапляє на їх "думки"? Закриває і більше ніколи не ходить на їх сайти і не сприймає їх як адекватних людей. Ви в стані їх прихільників? Ваше право. Моє право вважати людей з такими поглядами нелюдами, дебілоїдами чи проплаченими агітаторами. -------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
Death |
![]()
Пост
|
![]() <script ///> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 6 371 З нами з: 5-November 03 З: Kyiv Користувач №: 26 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: гидропарк jabber:deadjdona@gmail.com ![]() |
плюс один.
сталиноиды и укрофобия это диагноз. -------------------- |
Arbalet |
![]()
Пост
|
![]() Штандартенкранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 647 З нами з: 16-August 05 Користувач №: 119 Стать: Чол Парк машин: FX-8320 + 1070Ti ![]() |
![]() ![]() -------------------- (Show/Hide) |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 161 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
![]() -------------------- |
Bel |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 287 З нами з: 3-September 10 Користувач №: 1 476 Стать: Чол ![]() |
Все дуже просто. Аминь! Один з ваших гуру відмовляє у існуванні такому народу як українці, другий вилизує дупу кату і монстру таваріщу Сталіну. Що робить нормальна людина коли натрапляє на їх "думки"? Закриває і більше ніколи не ходить на їх сайти і не сприймає їх як адекватних людей. "Не суди, да не судим будешь." Грешишь, батенька. Конечно, критерий "нормальности" должен соответствовать твоему мнению. Ви в стані їх прихільників? Ваше право. Моє право вважати людей з такими поглядами нелюдами, дебілоїдами чи проплаченими агітаторами. Странно, вот я например тебя не считаю ни первым ни вторым ни третьим(маловероятно), даже не смотря на "другие" убеждения. Интересно, а откуда растут ноги у хохло-москале-фобии? ЗЫ: да, и категорически замечаю, а почему это я и Arbalet кранчим за Украинскую команду? Мы ж тру-кремвлеские пИонЕры ёпт. |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 161 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
ЗЫ: да, и категорически замечаю, а почему это я и Arbalet кранчим за Украинскую команду? Мы ж тру-кремвлеские пИонЕры ёпт. Арбалет за Россию кранчит, несколько я знаю... -------------------- |
Arbalet |
![]()
Пост
|
ЗЫ: да, и категорически замечаю, а почему это я и Arbalet кранчим за Украинскую команду? Мы ж тру-кремвлеские пИонЕры ёпт. Поправка - я уже не кранчу за Украинскую команду, хотя и вложил в прошлом много усилий в ее развитие. -------------------- (Show/Hide) |
Sonechko |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 311 З нами з: 27-June 08 З: Київ Користувач №: 768 Стать: НеСкажу Парк машин: Ryzen 1700X 3.6GHz, 32G RAM, MSI Gaming 2xRX480 4G ![]() |
Як ми пропустили такий тупізм у стилі совка??? ну 1-е травня після Чорнобиля це було ще тим святом... Може тому що кацапське ТВ яке зомбує усіх просто не пропустило це у мас.медіа і швиденько замінила і подала на весь світ якесь солнышко аля "Путін летів з журавлями"?
Вітаю фанатів Путіна, ще 700+ зірочок на його машину смерті можна малювати... Ще цікаво чому за 1 годину до цього вимкнули світло і глушили мобільники? що сплановане було то ясно, але ж хулі не попередити людей??? ![]() Оговорочка по фрейду... - http://www.youtube.com/watch?v=IBJqUki767o&feature=related ![]() -------------------- ___
![]() ![]() |
Death |
![]()
Пост
|
да с первых дней писали - более 2к трупов.
просто они селятся там уже лет 100. их периодически топит. они с типично рашкованской тупостью селятся ТАМ ЖЕ - с дедов прадедов мы тут живём. в шапке статья - там всё написано. -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 19th July 2025 - 08:22 |