![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Sting |
![]() ![]()
Пост
|
Так, я створив профіль! Група: New Members Повідомлень: 2 З нами з: 1-November 05 Користувач №: 137 Парк машин: пока одна Athlon 2500+ 1Gb DDR ![]() |
Обсуждаем любые возникшие проблемы в Folding@Home
Спрашиваем, обсуждаем, решаем! Це повідомлення відредагував omega.zp: Sep 23 2013, 05:34 |
![]() ![]() |
volsh |
![]()
Пост
|
![]() Трохи обжився ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 30 З нами з: 27-April 07 З: Теребовля Користувач №: 511 Стать: Чол Парк машин: Athlon 64 3500+ ![]() |
Блін знову УДмон не перемнув завдання і пів ночі комп вхолсту гудів
![]() Вроді все правильно настроїв а він підвів ![]() Скажіть а УДмон перемикає на завдання які вже були трохи прораховані? Одним словом мені вдалося залити тільки одне завдання, (в Удмоні заведено тільки два слоти, більше не відкривав бо машинка не дуже швидка і брати роботу наперед нема особливого змісту) потім просто сервер почав глючити і не давав завдань. Я почав рахувати то шо є (дорахував аж до 16%) а потім закачав іще одне завдання і почав рахувати його. Так ось, після обрахунку завдання УДмон не перемкнувся на те завдання шо вже було обраховано на 16%. Може бути в цьому проблема чи ні? Дякую! -------------------- ![]() ![]() |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Короче, если машинка 3500+ - то это "нэ дужэ слабка" (!)
Второе: раз ты ловишь задания 14хх серий, то делай так: смотришь на ориентировочное время расчета. Если проснёшься позже - то бери да переключай на новый слот, вот и всё. Я так почти всегда делаю. Трабл в том, шо 14хх задания в файле отчёта не пишут 100% завершения, а останавливаются на 98%. Ну и соответственно УДмон думает шо слот ешшо не посчитан, и непереключает его (!) -------------------- |
volsh |
![]()
Пост
|
![]() Трохи обжився ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 30 З нами з: 27-April 07 З: Теребовля Користувач №: 511 Стать: Чол Парк машин: Athlon 64 3500+ ![]() |
nikelong,
Дякую за підказки! УДмон не перемкнувся з 2611 на 3403 Тепер буду робити так як ти порадив. Іще раз дякую! На рахунок "не дуже слабкої" машини, я просто порівняв з тими машинками які трудяться на благо команди у більшості учасників форуму ![]() ОФФ-ТОП Іще би якось "придушити" кулер на відеокарті ато спати не дає ![]() ![]() Люди, СпидФан може контролювати швидкість відеокарт (ASUS GF6600GT) -------------------- ![]() ![]() |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 520 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Люди, СпидФан може контролювати швидкість відеокарт (ASUS GF6600GT) Не помітив у нього такого. Правда, в мене й карта простіша... -------------------- |
Vorchun |
![]()
Пост
|
![]() оверфолдер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 622 З нами з: 14-February 07 З: Хмельницкий Користувач №: 446 Стать: Чол Парк машин: i5 2500K+GF 560 ![]() |
volsh
СпидФан, не знаю. ASUS SmartDoctor - на диске, который шёл с картой, а лучше Riva Tuner. Поэспериментируй с настройками кулера в 2D..., а может его уже пора смазать... -------------------- ![]() i-5 2500K (4500МГц) / MEM 2x4ГБ DDRIII (1600МГц) / GF GTX 560 |
vortex |
![]()
Пост
|
![]() кранчер-привид ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 167 З нами з: 28-March 07 З: славетне місто-герой Київ Користувач №: 489 Стать: Чол Парк машин: Intel Core Quad Q6600@3.2GHz, 5GB DDR2, WIN7 x64, asus EAH6850 ![]() |
Усім привіт!
![]() Вчора ввечері фах заглючило і жабу задавило, а сьогодні вранці завантажтло нове ядро і вже рахує завдання. ![]() Питання: 1)Що сталось? ![]() 2)Якщо можна, поясніть різницю між ядрами (або хоча б посилання дайте). Наперед вдячний... З.І.Було ядро 78, а завантажило 80 -------------------- |
Vorchun |
![]()
Пост
|
![]() оверфолдер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 622 З нами з: 14-February 07 З: Хмельницкий Користувач №: 446 Стать: Чол Парк машин: i5 2500K+GF 560 ![]() |
vortex
Разные задания считаются на разных ядрах. Если клиент не находит нужное ядро в своей папке, он его закачивает с сервера. Большинство WU у меня считается на на 78 ядре, но бывает 80 и даже а0. Это нормально. ![]() А что значит фах заглючило і жабу задавило -------------------- ![]() i-5 2500K (4500МГц) / MEM 2x4ГБ DDRIII (1600МГц) / GF GTX 560 |
vortex |
![]()
Пост
|
![]() кранчер-привид ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 167 З нами з: 28-March 07 З: славетне місто-герой Київ Користувач №: 489 Стать: Чол Парк машин: Intel Core Quad Q6600@3.2GHz, 5GB DDR2, WIN7 x64, asus EAH6850 ![]() |
Vorchun
Ось шматок логу: [20:59:15] CoreStatus = 1 (1) [20:59:15] Client-core communications error: ERROR 0x1 [20:59:15] Deleting current work unit & continuing... [20:59:35] - Preparing to get new work unit... [20:59:35] - Presenting message box asking to network. [20:59:37] + Attempting to get work packet А ось пізніше трохи: [03:42:18] + Attempting to get work packet [03:42:18] - Connecting to assignment server [03:42:19] - Successful: assigned to (171.65.103.106). [03:42:19] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home [03:42:19] Loaded queue successfully. [03:42:27] + Connections closed: You may now disconnect [03:42:27] [03:42:27] + Processing work unit [03:42:27] Core required: FahCore_80.exe [03:42:27] Core not found. [03:42:27] - Core is not present or corrupted. [03:42:27] - Attempting to download new core... [03:42:27] + Downloading new core: FahCore_80.exe З.І.Хоча у мене в папці залишився (і зараз є) ехе-шник 78 ядра... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 161 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
так для нового закачаного задания нужен не 78е а 80е ядро.
А если ФАХ заглючило и убило задание, и после скачало новое, то пожалуйста, отправьте полный лог на официальній форум или выложите сюда, я отправлю... що сталось если бы ошибка была известна, то клиент об этом бы написал и отправил бы частично посчитанное задание домой. А так как не понятно что произошло, клиент просто убивает задание. Скорее всего была потеряна связь между ядром и клиентом вследствие глюков системы. Обычно если неизвестная ошибка проявляется на ранних этапах рассчета, то клиент может закачать то же самое задание с сервера. Так как задание не было отправлено обратно, менеджеры проекта не смогут узнать в чем дело с данным конкретным заданием.. И просят сообщать о таких случаях. -------------------- |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Усім привіт! З.І.Було ядро 78, а завантажило 80 Чувак, расслабся! ![]() У каждого настоящего кранчера в папке ФАХ хранится по 5 ядер, так шо всё в норме! ![]() -------------------- |
vortex |
![]()
Пост
|
nikelong
Чувак, расслабся! ![]() У каждого настоящего кранчера в папке ФАХ хранится по 5 ядер, так шо всё в норме! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rilian Ось лог, який знайшов у теці... ![]() -------------------- |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 161 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
vortex, ок я отправлю вечером
-------------------- |
nikelong |
![]()
Пост
|
vortex,
http://forums.overclockers.ru/viewtopic.ph...2023328#2023328 Видишь сколько ядер? На данный момент у меня есть большая часть (кроме 96-го потому что у мну не пентиум, а0 бо у мну недвуядерник и 10 - бо у мну радеон 9000) ![]() -------------------- |
vortex |
![]()
Пост
|
nikelong
Нічого собі! ![]() ![]() ![]() Немає слів... До речі, поки не забув, у когось був такий глюк з клієнтом: Після запуску будь-якої іграшки (саме іграшки) її починає згортати ![]() До того ж безперевно... Неможливо ж розслабитись! ![]() ![]() ![]() Після завершення роботи клієнта все працює нормально... ![]() ![]() ![]() Можливо, це через те, що у мене великі завдання рахуються? З.І.: Залишається тільки музику слухати... -------------------- |
Viva(sv-ix.kiev.ua) |
![]()
Пост
|
![]() кранчер-меломан ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 61 З нами з: 18-September 06 Користувач №: 277 Стать: Чол Парк машин: дрібні залишки ![]() |
У мене не відправляється досить багато обрахованих молекул.
Може я їх вишлю комусь зі спеціалістів нашого проекту, а вони вже їх відправлять??? -------------------- Music - The Best of Abstraction...
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 8th July 2025 - 23:59 |