![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Sting |
![]() ![]()
Пост
|
Так, я створив профіль! Група: New Members Повідомлень: 2 З нами з: 1-November 05 Користувач №: 137 Парк машин: пока одна Athlon 2500+ 1Gb DDR ![]() |
Обсуждаем любые возникшие проблемы в Folding@Home
Спрашиваем, обсуждаем, решаем! Це повідомлення відредагував omega.zp: Sep 23 2013, 05:34 |
![]() ![]() |
lokki |
![]()
Пост
|
Трохи обжився ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 31 З нами з: 1-April 06 З: Київ Користувач №: 200 Стать: Чол Парк машин: C2D E6550@3,1GHz, 2GB DDR-II ![]() |
В мене іноді бувають позапланові рестарти (коли якась іграшка повисне або що). При цьому я жму ресет. Коли завантажується, то в удмоні пише, що робота стоїть, а в таскменеджері працює консоль і ядро на повну. Що зробити, щоб не втратити результати роботи? Бо вже два рази за тиждень таки втратив по 70-80%
![]() -------------------- There are only 10 types of people - the ones, who understand binary, and those, who can't
|
-=Vzhik=- |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 223 З нами з: 29-June 04 Користувач №: 58 Стать: Чол ![]() |
Значится, надо настроить УДмон, чтобы он рулил запуском клиента - то есть УДмон стартовал - и при его старте запускается клиент. А перед играми - тем же УДмоном вырубать счет.
Как вариант. -------------------- |
lokki |
![]()
Пост
|
Трохи обжився ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 31 З нами з: 1-April 06 З: Київ Користувач №: 200 Стать: Чол Парк машин: C2D E6550@3,1GHz, 2GB DDR-II ![]() |
Значится, надо настроить УДмон, чтобы он рулил запуском клиента - то есть УДмон стартовал - и при его старте запускается клиент. А перед играми - тем же УДмоном вырубать счет. Как вариант. Я інсталював консоль як сервіс. Якщо я її в сервісах поставлю "отключить", а в удмоні галки "запускать" і "останавливать", то працюватиме? -------------------- There are only 10 types of people - the ones, who understand binary, and those, who can't
|
ivan1510 |
![]()
Пост
|
![]() kранчер ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 85 З нами з: 4-March 06 З: Заліщики, Тернопіль Користувач №: 189 Стать: Чол Парк машин: AMD Sempron 3000+BX@2340, 2GB DDR ![]() |
Повинно працювати.
|
DAlex |
![]()
Пост
|
![]() Трохи обжився ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 16 З нами з: 30-March 06 Користувач №: 199 Стать: Чол Парк машин: Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 740 @ 1.73GHz [Family 6 Model 30 Stepping 5] (8 processors) AuthenticAMD AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ [Family 15 Model 107 Stepping 2] (2 processors) GenuineIntel Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz [Family 6 Model 15 Stepping 2] (2 processors) ![]() |
Доброго всім!
Питання наступне. Графічний клієнт закінчив завдання. Я маю бажання перейти на консольного клієнта, тому графічного я вже не запускаю, але він встиг завантажити наступне завдання. Чи можу я завдання, завантажене графічним клієнтом розраховувати консольним? Що для цього треба зробити? На даний момент консольний розраховує своє завдання. |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 161 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Просто скопируй в ту же самую папку консоль и запускай ее. А графичную консоль удаляй. Нет разницы кто его (задание) загрузил. По идее, нет даже разници какая консоль его сначала "считала" потому что консоль просто дает параметры для запуска ядру (которое и считает что ему дают).
-------------------- |
masquer |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 579 З нами з: 16-March 06 З: Миколаїв Користувач №: 195 Стать: Чол Парк машин: Q6600+T5500 ![]() |
Доброго всім! Питання наступне. Графічний клієнт закінчив завдання. Я маю бажання перейти на консольного клієнта, тому графічного я вже не запускаю, але він встиг завантажити наступне завдання. Чи можу я завдання, завантажене графічним клієнтом розраховувати консольним? Що для цього треба зробити? На даний момент консольний розраховує своє завдання. Нічого не треба, скопіювати FAH504-Console.exe в ту ж саму папку, де і графічний. -------------------- |
Crazy_Max |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 586 З нами з: 16-February 06 З: Киев Користувач №: 181 Стать: Чол Парк машин: i7@4.2 -bigadv -smp ![]() |
Доброго всім! Питання наступне. Графічний клієнт закінчив завдання. Я маю бажання перейти на консольного клієнта, тому графічного я вже не запускаю, але він встиг завантажити наступне завдання. Чи можу я завдання, завантажене графічним клієнтом розраховувати консольним? Що для цього треба зробити? На даний момент консольний розраховує своє завдання. + если хочеш консольку запустить как сервис можно грохнуть файлик config.cfg и после запуска консоли можно будет ее настроить поновому. -------------------- |
lokki |
![]()
Пост
|
Якщо я виставляю в налаштуваннях "принимать большие ВУ", чи означає це, що вони будуть завжди великі, чи все одно траплятимуться і великі і малі по рендому? Памяті 512М, але консоль коли конектиться пише 511
![]() -------------------- There are only 10 types of people - the ones, who understand binary, and those, who can't
|
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
это не значит, что будут только большие, это значит, что ЕСЛИ будут выложены на серваке БЮ то ты их закачаешь, а если БЮ нету-словишь юнит поменьше
-------------------- |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 161 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
БЮ = b0rking unit ?
![]() -------------------- |
tyoma |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 758 З нами з: 9-June 04 З: Надвірна Користувач №: 53 Стать: Чол ![]() |
Млин на одной машинке ФАХ вызвал жуткий тормоз (винчестер постоянно работает) - пришлось отключить. В памяти занимало задание порядка 46Мб, клиент - консоль 5.02...
![]() -------------------- (Show/Hide) |
Crazy_Max |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 586 З нами з: 16-February 06 З: Киев Користувач №: 181 Стать: Чол Парк машин: i7@4.2 -bigadv -smp ![]() |
Млин на одной машинке ФАХ вызвал жуткий тормоз (винчестер постоянно работает) - пришлось отключить. В памяти занимало задание порядка 46Мб, клиент - консоль 5.02... ![]() У меня небыло. -------------------- |
Andrey Fenchenko |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 809 З нами з: 23-January 06 З: Київ Користувач №: 160 Стать: Чол Парк машин: Ryzen 5 1400, GTX1650S Run 24*7*365 & Phenom II X4 B50 24*7*365 & More other ![]() |
Млин на одной машинке ФАХ вызвал жуткий тормоз (винчестер постоянно работает) - пришлось отключить. В памяти занимало задание порядка 46Мб, клиент - консоль 5.02... ![]() Похоже обращение к виртуальной памяти идет. А сколько оперативки на компьютере? Может вообще файл подкачки отключить? -------------------- ==========
Правосудие по-Украински – это когда судят тех, кто прав… ========== (Show/Hide) |
tyoma |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 758 З нами з: 9-June 04 З: Надвірна Користувач №: 53 Стать: Чол ![]() |
Оперативки 256, отключить свап - да тогда вообще всё здохнет... Машинка к тому же рабочая, не могу эксперементировать - бухгалтерия-с.
-------------------- (Show/Hide) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 14th July 2025 - 00:46 |