![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Sting |
![]() ![]()
Пост
|
Так, я створив профіль! Група: New Members Повідомлень: 2 З нами з: 1-November 05 Користувач №: 137 Парк машин: пока одна Athlon 2500+ 1Gb DDR ![]() |
Обсуждаем любые возникшие проблемы в Folding@Home
Спрашиваем, обсуждаем, решаем! Це повідомлення відредагував omega.zp: Sep 23 2013, 05:34 |
![]() ![]() |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 520 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
О ! Опять 25. Залез на домашний комп а там отакое висит (см. аттач.) Думаю, шо это из-за галки "отправить результат перед автопереключением". Такое может быть? Все гут, вроде, лог пишет что юнит досчитался и был успешно отправлен на сервак. Так воно так і виходить. З логу ж видно: [12:17:11] + Results successfully sent [12:17:11] Thank you for your contribution to Folding@Home. [12:17:11] + Number of Units Completed: 4 [12:17:15] Trying to send all finished work units [12:17:15] + No unsent completed units remaining. А УДМон, судячи з усього, видає попередження, бо сам же і намагався все відправити. Хоча я можу помилятися, бо УДМоном не користуюся. -------------------- |
masquer |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 579 З нами з: 16-March 06 З: Миколаїв Користувач №: 195 Стать: Чол Парк машин: Q6600+T5500 ![]() |
- совпадают по всем параметрам, кроме Run и Clone? Это как? Такое может быть? Это разные задания? Це нормально. Не понял. Это одно и тоже или разные задания? И ещё вопрос - что мне мешает создать пяток юнитов на своем компе дома и быть на 100% уверенным в том, что по окончании подсчета одного тут же запустится другой? Звичайно, це різні завдання, якщо в них різний PRCG (Project-Run-Clone-Gen), краще не робити такі запаси, тому що інакше хтось твої останні юніті зможе обчислити раніше, ніж ти перший закінчиш, такими діями ти просто проект гальмуєшь, доктори такого не схвалюють. -------------------- |
tyoma |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 758 З нами з: 9-June 04 З: Надвірна Користувач №: 53 Стать: Чол ![]() |
Не ругайте, просто некогда искать по форуму. В общем обнаружил ,что одна машинка бодро считает с 16 января ![]() Я часто переношу завдання з однієї машини на іншу, проблем не було поки ніяких. Ось як я роблю: 1. Скопіювати на носій папку work, файл quewe.dat і гілку реєстра HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PandeGroup (це і є UsedID). Наскільки я знаю, machiene id ролі не грає при цьому. 2. На новій машині внести в реєстр скопійовану на старій машині гілку. 3. Скопіювати в одну папку work і файл quewe.dat. 4. Запустити консоль на новій машині і подивитись, що вийде) Рекомендую з носія про всяк випадок нічого не знищувати, щоб потім можна було з резервної копії спробувати ще раз. У мене ніколи ніяких проблем з переносами не було, але всі мої процесори - інтел. Є малесенький шанс, що перенесене з інтела на АМД (чи навпаки) завдання може заглючити (так в dnetc) - сам не перевіряв, не знаю. upd: можна ще скопіювати client.cfg, щоб не настроювати заново. В общем не получается ![]() ![]() -------------------- (Show/Hide) |
Crazy_Max |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 586 З нами з: 16-February 06 З: Киев Користувач №: 181 Стать: Чол Парк машин: i7@4.2 -bigadv -smp ![]() |
А если перенести не только work и .dat, а всю папку?
-------------------- |
Arbalet |
![]()
Пост
|
![]() Штандартенкранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 647 З нами з: 16-August 05 Користувач №: 119 Стать: Чол Парк машин: FX-8320 + 1070Ti ![]() |
Доктора издеваются - не засчитали за вчера и за сегодня 5 жаб...
Неприятно, учитывая во что обходится мой диалап с поминуткой на телефоне! Еще раз такое повторится - проектов РВ много... -------------------- (Show/Hide) |
tyoma |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 758 З нами з: 9-June 04 З: Надвірна Користувач №: 53 Стать: Чол ![]() |
А если перенести не только work и .dat, а всю папку? А хрен ужо с ним - задолбало. Нет так нет ,та машинка сама виновата - зачем непосильные задания брать ![]() -------------------- (Show/Hide) |
Paul B.Atton |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 520 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Еще раз такое повторится - проектов РВ много... Так! Ось у проекті OGR-25 команді конче потрібна допомога. ![]() -------------------- |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
Так! Ось у проекті OGR-25 команді конче потрібна допомога. ![]() ще 5-10 комп'ютерів і ми повернемо втрачене, або навіть рушимо вгору -------------------- (Show/Hide) |
Mister |
![]()
Пост
|
![]() кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 34 З нами з: 24-May 06 З: Kharkov Користувач №: 216 Стать: Чол Парк машин: 2 PC. 1: Cel. 1.2 Mhz, 512 RAM. 2: Athlon 64 3000+@ 2.25Mhz, 1024 RAM ![]() |
Еще раз такое повторится - проектов РВ много... Так! Ось у проекті OGR-25 команді конче потрібна допомога. ![]() Шо это? И где про это почитать? Может параллельно поучаствовать? ![]() -------------------- WBR, Mister ![]() |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
о, началось. Распаралеливание вычислений не есть гут. Лучше одна сильная команда, чем две слабых...а то такими темпами, в команде снова останутся только ромко и янки...
-------------------- |
Mister |
![]()
Пост
|
![]() кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 34 З нами з: 24-May 06 З: Kharkov Користувач №: 216 Стать: Чол Парк машин: 2 PC. 1: Cel. 1.2 Mhz, 512 RAM. 2: Athlon 64 3000+@ 2.25Mhz, 1024 RAM ![]() |
Так! Ось у проекті OGR-25 команді конче потрібна допомога. ![]() ще 5-10 комп'ютерів і ми повернемо втрачене, або навіть рушимо вгору http://rc5.informix.com.ua/w3t/showpost.pl...e=threaded&sb=5 Ну помогайте и рассказывайте, шо и как. Без обид - но побывав на украинском сайте RC-5 почему-то хочется назад на folding@home. Здесь все ГОРАЗДО нагляднее для новичка, проще и понятней. Расскажете - попробуем и там поучаствовать, если надо, конечно ![]() о, началось. Распаралеливание вычислений не есть гут. Лучше одна сильная команда, чем две слабых...а то такими темпами, в команде снова останутся только ромко и янки... Чё-то рановато Вы поникуете. См. начало поста ![]() -------------------- WBR, Mister ![]() |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
после твоего поста "у ФАХ ФАК понятен для новичка, всё просто" мне стало приятно, т.к. некоторую лепту вносил туда и я :-)
-------------------- |
Mister |
![]()
Пост
|
после твоего поста "у ФАХ ФАК понятен для новичка, всё просто" мне стало приятно, т.к. некоторую лепту вносил туда и я :-) +1 ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- WBR, Mister ![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 161 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
правильно
то же самое с СЕТИ(эт)Хоум. зря столько лет процессорого времени перевели... -------------------- |
nikelong |
![]()
Пост
|
я считаю самым наименее полезным из проектов РВ как раз СЕТИ. Песец, инопланетян выкупать!
-------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 13th July 2025 - 01:33 |